חברות אאוטסורסינג = ביטחון?

חברות אאוטסורסינג = ביטחון?

מי מכם שעבד בחברות אאוטסורסינג יכול לומר לי שהוא הרגיש בטוח שיש לו עבודה גם אחרי שנגמר הפרויקט? כולם אומרים אותו הדבר בריאיון בחברה. בוא אלינו ואם יגמר לך הפרויקט אנחנו נחזיק אותך עד שנמצא לך פרויקט אחר. משום מה אני לא ממש מאמין להם. יש ניסיון למישהו עם זה?

vinney

Well-known member
לי אישית לא

אבל בצוות שלי היו כמה עובדי חברות השמה, כולם נשארו בתוך החברות שלהם גם כשנסגר הפרוייקט שלהם אצלנו, ועברו למקומות אחרים.

ScrollLock

New member
ביטחון?

רק חברה אחת הציעה לי בעבר את הדיל המדהים של "פרוייקט-מסתיים-אתה-נשאר/מועבר". הם נשמעו "יותר מדי" טובים. דחיתי את ההצעה שלהם. אני פחדן אני (לא פראנואיד אלא מציאותי). לחברה אגב, קראו טסקום (Tescom). עד היום (שנתיים אחרי) הם עדיין מנסים לשמור על קשר.

eitan-as

New member
תשובה חלקית

כעובד של חברת Outsourcing בתחום, עדיין לא עברתי פרוייקט - אני חדש יחסית -3 חודשים, והפרוייקט ארוך. ידוע לי על אנשים בחברה שעברו לפרוייקטים אחרים כשהסתיים הפרוייקט שעבדו בו. בנוסף יש אנשים שעובדים במס' פרוייקטים במקביל, כך שגם אם הסתיים פרוייקט, יש להם פרוייקט אחר שבו הם עובדים. החברה המדוברת היא קווליטסט... איתן.א.

Scott

New member
בתור עובד ותיק קצת יותר באותה החברה

(כבר שנתיים שאני שם) אני יכול לומר שאני סומך עליה בעיניים עצומות. הפרוייקט בו אני נמצא עכשיו הוא הפרוייקט השלישי שלי בחברה (הוא עצמו פרוייקט ארוך אבל זה לא העניין). דווקא בפרוייקט הארוך הזה ניתן היה לראות את היתרון, אנשים שפוטרו מהחברה בה אני נמצא (ורק כדי להבין, המשכורת שלי גם בחברת הoutsourcing ממוצעת ולא נמוכה) לא מצאו עבודה, לעומת זאת אנשי outsourcing הועברו למחרת היום לפרוייקט אחר. נכון, יש אנשים שיש להם בעיה "פסיכולוגית" (לא מצאתי שם טוב יותר) לעבוד עבור חברה שכזו (לא פעם שמעתי טיעונים של "מה הם כבר עושים, סתם שלוחים קו"ח ומרויחים עמלה), אבל זו בעיה שלהם. של כל אלה שמחפשים לעבוד עבור חברה "גדולה ויציבה".

spotpanda

New member
בטחון?

לעניות דעתי בטחון היא מילה לא מתאימה להי-טק. בטחון יש בחברות ממשלתיות צבא וכדומה.... חברים שלי בהי-טק (לא OUTSOURSING) החלפיו עבודות בקצב מסחרר ולא כי הם רצו... ככה השוק הזה, דינאמי, זה החיסרון שלו...

למעלה