חברות אריזה

kit k@t

New member
חברות אריזה

היות וזה פורום עוברים לארצות הברית אז אני חושבת שזה המקום מהתאים לשאול את זה , אני מחפשת חברת אריזה שמתמחה באריזת דברים עדינים , וחשבתי שהיות ויש פה אנשים שעברו לארצות הברית אולי יש פה מישהו שידע לענות לי על זה . אני פשוט מחפשת בשביל אמא שלי חברת אריזה שתוכל לארוז דברים עדינים שלא יקרה להם כלום במשלוח לארה"ב. קאט

lilaNY

New member
אנחנו שלחנו עם חברת "גלובוס"

לא יודעת אם הם מתמחים בדברים עדינים, אבל הם ארזו את המטבח, שזה רוב השבירים שלנו, מצויין. לקח הרבה זמן, ארזו כל פריט ביסודיות, ובקיצור שווה לך לדבר איתם לדעתי.

eliezer gezer

New member
השאלה האמיתית היא

אם בכלל כדאי לבצע משלוח או שכדאי לבוא עם מה שנכנס למזוודות וכאן לקנות את הכל.

kit k@t

New member
יש דברים שהיו שיכים לסבא שלי למשל ,

שאי אפשר להשאיר,כי הם חשובים מידי . קאט

eliezer gezer

New member
דברים סנטימנטלים

באמת מאוד מומלץ להביא. אני עדיין מצטער שלא הבאתי איתי יותר דברים מהסוג הזה, ובביקור הראשון שלי בארץ, אארוז לי ארגז מלא בתמונות וחפצים נוסטלגים. עוד עיצה, כדאי גם לקנות (אם אין) ספר על יהדות, כאן מאוד אוהבים לשאול דברים הקשורים לכך, וכדאי להפגין בקיאות מסויימת.

kit k@t

New member
אלו לא רק דברים נוסטלגיים

אלו דברים נורא נורא עדינים , סבא שלי היה איש מאד מוכשר שהיה יוצר דברים מעץ ( כמו בתים מינאטוריים ) וחלק מהדברים שהוא עשה הגיעו לארץ מרוסיה וזה נורא נורא חשוב לכל המשפחה שלי שהם יוכלו ליסוע איתנו גם לארצות הברית,אז אם מישהו יודע על איזשהי חברה שמתמחת בדברים ממש עדינים זה מאד יעזור . תודה קאט

eliezer gezer

New member
וואו, ממש מעניין

האמת, שלא משנה כמה האריזה תהיה טובה, תמיד ישנה סכנה. הנה, עכשיו העבירו את ארון הקבורה של העצמות של אחיו של ישו מישראל לקנדה, ואני בטוח שארזו בתשומת לב כיאות למוצג היסטורי שכזה, ובכל זאת הקופסא הגיעה סדוקה. אם בלתי אפשרי לקחת את יצירות העץ למטוס, אפשר לברר אצל כל חברת הובלה, לכל הגדולות יש מחלקות שמתמחות בדברי אומנות ודברים שבירים, וכמובן ניתן לבטח את התכולה. תפתחו דפי זהב, תקראו לכמה הביתה שיתנו הצעת מחיר ללא התחייבות, ותראו מה הכי מתאים.

למעלה