חברות באגודת הסטודנטים

Fuhor

New member
חברות באגודת הסטודנטים

למישהו יש מושג אם חברות באגודת הסטודנטים היא אוטומטית לכל סטודנט שלא חותם על טופס "אי חברות" (אם יש כזה בכלל) או שרק מי שנרשם כל שנה (מקבל מדבקיה) נהיה חבר אגודה? אני שואל בגלל ששנה שעברה הייתי חבר אגודה והשנה לא ממש בא לי (בהתחשב בצורת ההתייחסות שלהם בשביתה...). אני צריך להודיע למישהו (אגודה/מדור שכר לימוד) לאני לא רוצה לחדש את החברות או שאם אני לא מקבל מדבקיה זה מספיק? (זה לא רשום בשום מקום באתר האוניברסיטה/אגודה :
) תודה.

tutiris

New member
צריך להודיע

בשנה הראשונה זה לא אוטומטי וצריך להירשם. אח"כ, אם היית רשום, זה כן אוטומטי. פשוט תודיע למזכירות האגודה שאתה לא מעוניין בחברות (לא שואלים שאלות ולא עושים בעיות ככל שידוע לי). כרטיס הסטודנט הוא בשבילך ולכן גם מדבקת החידוש היא כדי שאתה תוכל להוכיח חברות באגודה.

פומפ יה

New member
זה לא אוטומטי, ומגוחך שכ"כ הרבה נרשמים

לאגודת הסטודנטים ובפועל - לא מקבלים מהם כלום (למעט תיק מכוער בתחילת השנה
ומצעד התחנפויות בשבוע הבחירות..)

אליהו ד

New member
הדבר הכי חשוב שהאגודה מספקת ולמעשה הוא

קריטי ברמות שבלעדיו אי אפשר להצליח , הצלחה משמעותית במקצוע שאני לומד , הוא המבחנים משנים עברו . ורק זה לבדו שווה 99 שקל לשנה , אם לא יותר ויש כאלו שאומרים שבועדות משמעת הם עוזרים , בנוסף לכך במקרים שמשתלם להם כי מסה של תלמידים רוצה משהו הם פועלים בכיוון

סלוניק

New member
ההנחות, המקראות והמבחנים משנים קודמות

כמו גם החופשי-סמסטריאלי המוזל, יוצאים במרבית המקרים משתלמים בעבור עלות של 99 ש"ח לשנה.

טלי1983

New member
כנראה שזה כן מתחדש אוטומטית...

נציגה תפסה אותי ואת חברתי אתמול באוניברסיטה, ושאלה אותנו אם אנחנו חברות באגודה. השבנו שנרשמנו בשנה שעברה, ושאלנו אם צריך לחדש את המנוי. היא אמרה שאם בשנה שעברה היינו חברות, אז אין צורך לחדש את החברות, כי זה מתחדש אוטומטית. כדאי לך לבדוק איתם ליתר בטחון...

למעלה