חברות באלו"ט

ויווש

New member
חברות באלו"ט

רציתי לדעת מה הפרוצדורה לרשום ילד באלו"ט. אני לא ידעתי שצריך להיות חבר באלו"ט כדי לצאת לנופש. גם ככה אין מקום.

doroniz

New member
חברות באלו"ט

טופס הרשמה לאלו"ט נמצא באתר של אלו"ט. יש לצרף אליו אבחון רשמי. ניתן כמובן לקבל טופס הרשמה בדואר - לשם כך יש לצלצל למשרדי אלו"ט בטלפון 03-6126120. דורון.

ויווש

New member
האם החברות באלו"ט

האם החברות באלו"ט תלויה במצב הילד? כי אצלי הוא PDD והוא מתפקד כמעט כמו ילד רגיל. התייעצתי עם העובדת סוציאלית שלי והיא נתנה לי תשובה כזאת: "אבל הוא מתקשר כרגיל למה לאלו"ט"? תודה

doroniz

New member
תנאי הצטרפות לאלו"ט

אלו"ט היא האגודה הלאומית לילדים אוטיסטים ולכן כל אחד ואחת שמוגדרים על רצף האוטיזם (כולל PDD ואספרגר) יכולים להצטרף לאגודה. התנאי הוא אבחון ע"י גורם מוסמך כאוטיסט (או על רצף האוטיזם). גורם מוסמך יכול להיות נוירולוג/ית, פסיכיאטר/ית, רופא/ה התפתחותי/ת. הטפסים מועברים לועדת קבלה ושם מתקבלת ההחלטה האם לצרף את הילד/ה. מקוה שהדברים הובהרו, דורון.

ויווש

New member
תודה על ההבהרה

תודה על הסבלנות ועל התשובות שלך לכל הנושאים.

doroniz

New member
על לא דבר

אני מקבל את התגובה שלך כמחמאה. אבל אני חייב להצטנע - אני לא עונה על כל הנושאים אלא על מה שאני יודע או על מה שיש לי דיעה לגביו. תלמה, למשל, מובילה עליי בכל הנושאים הטיפוליים והתרופתיים. דורון.

ותודה לדורון המומחה שלנו בנושא אלוט

וכמו שאתה רואה דורון, זה נהדר שאתה יכול לתת את המידע כי בהחלט בנושאי אלו"ט ונושאי הרווחה תמיד יש עידכונים כך שיופי שאתה בעניינים כדי לעדכן גם אותנו. תודה, תודה

doroniz

New member
מידע

ראשית, תודה על המחמאות. שנית, המידע זמין לכל דורש באתר של אלו"ט ובמקומות אחרים ברשת (כמו האתר של המרכז למשפחה). אני מזמין כל אחד ואחת מכם לבקר באתרים הללו. יש בהם מידע רב ושימושי. ולסיום - אני תמיד מוכן לענות על שאלות ואם יש צורך גם להפנות את השאלות לגורמים המתאימים. כל אחד ואחת מכם רשאי/ת ומוזמן/ת לפנות אליי בכל דרך (הפורום, מסר אישי, דוא"ל, טלפון, פגישה....) הגישה שלי היא שרק אנחנו, ההורים, יכולים וצריכים לעזור אחד לשני. רק אנחנו נוכל לקדם את ילדינו אם באופן אישי ואם ע"י דחיפה של המערכות הציבוריות השונות. דורון.

למעלה