חברות השקעה הפרטיות....

nickd

New member
חברות השקעה הפרטיות....

שלום, איפה אפשר לקבל רשימה של חברות העוסקות "בבנקאות פרטית"? תודה

טלילה3

New member
איפה כדאי לקנות דירות

בזול למטרת שכירות? אנו גרים באיזור יקר ומשלמים משכנתא גבוהה של כ3000 ש"ח, כשההכנסה החודשית שלנו היא כ5000 ש"ח, כי פוטרתי וניצלתי את כל דמי האבטלה, ולא מגיע לי הבטחת הכנסה בגלל שבעלי עצמאי. אנו חושבים למכור את הדירה שלנו, ולקנות אחרת זולה יותר כדי שנוכל להשכיר את הדירה שנקנה ולהמשיך לגור באיזור מגורנו בשכירות בדירה אחרת. השכירות כאן באיזור מגורנו היא בסביבות 600 דולר לדירה שתתאים לנו, אז איפה נוכל לקנות דירה זולה יותר שממנה נקבל תשואה זהה? או זולה במאה דולר גג? ההפרש ממכירת הדירה שלנו לקניית דירה זולה יותר יילך למשכנתא כי חובנו למשכנתא גדל, ואנו חייבים על כשנה שלמה, שבה לא שילמנו דבר.

vanmorrison

New member
יש פיתרון!

אפשר למצוא אחלה דירות פנטהאוז(3+1)בפחות מ 100.000 דולר בגני-אביב,תפסיקו לנסות ולשחק אותה עשירים ולשלם לבנקים ים של כסף ריבית,רק בשביל לגור באיזור "נחשב" שכולם שם סנובים!

טלילה3

New member
הגזמת...

אינני סנובית. אינני גרה בצפון ת"א או משהו כזה, דווקא דרומה לת"א, בחולון. אך אינני יכולה לעבור איזור בגלל הילדים, חברים ולימודים. לוד, גני אביב, זה כבר עיר אחרת, איזור לא טוב לילדים, ואני לא אומרת זאת בגלשאני סנובית כמו שאתה חושב, אלא בגלל ילדיי, אינני מוכנה שיתחנכו באיזור לא טוב, ואני מקווה שאינני פוגעת באף אחד, לוד לא נחשב לאיזור טוב, נחשב לאיזור פשע/עבריינות שם גבוהה. ובכלל חשבתי על פתרון אחר כמו שכתבתי בהודעתי הראשונה, ולכן שאלתי באילו איזורים מומלץ לקנות דירות למטרת שכירות.

martin2005

New member
השקעות

במקרה יש לי קצת כסף שהוא כמן אבן ללא הופכין ורציתי לדעת איפה אני יכול להתחיל לחפש מקום בו אני יכול להשקיע את כספי ואיך יצא לי מזה רווחים ולא כואב בכיס. בתודה מראש!

martin2005

New member
בבקשה

מישהו יכול לומר לי במה כדי לי להשקיע ואיך עושים את זה??????????????????? בתודה

ar2312

New member
אל תהיה נאיבי

אתה באמת חושב שדרך הודעות באינטרנט תקבל ייעוץ השקעות ??? תתחיל להשקיע זמן בלימוד השכלה פיננסית, קרא ספרים ותתחיל לבדוק בעצמך. קודם תדאג לכך שתוכל להבחין האם הייעוץ שאתה תקבל יהיה מקצועי, אח"כ תחפש ייעוץ השקעות. ואני מציע לך להתחיל בספר של קיוסאקי - אבא עשיר אבא עני. זה יעלה לך קצת גרושים אבל יתן לך כיוונים.

למעלה