חברות התעופה שנסעתי איתם

• פותח הנושא el al
  • פורסם בתאריך

el al

New member
חברות התעופה שנסעתי איתם

נסעתי לאחרונה בקו ת"א אמסטרדם עם חברת התעופה ההולנדית טראנסאביה. חברה טובה ונוחה הדיילות נחמדות...(מצורפת תמונה) אף פעם לא נסעתי עם אל על אני נוסע רק בחברות זרות. ההורים שלו נוסעים לבד עם אל על. נסעתי עם: סויס(שוויץ) נסעתי לקופנהגן עם sas וללונדון עם בריטיש ארוויס...נסעתי עוד למלא מקומות החופש הגדול אני טס לברצלונה עם איבריה. מקווה שלא זיינתי ת'שכלל צ'או

אני אגיד לך מה פשר הניק

וקודם כל נעים להציג את עצמי: אני אחד עצבני משתמש קבוע בפורומים אחרים ופה פעם ראשונה אחרי שהודיעו לי שיש כאן איזה אחד שמעלה לכולם ת'ג'ננה
ומעיון מדוקדק שמתי לב שהנ''ל יודע רק לשאול ולהציק אך לא לקרוא את התשובות ובוודאי שאינו מבין כלום או לחילופין שהנ''ל סתם קרציה ו/או טרול מדופלם וחבל על הזמן שאתם משקיעים בניסיון להסביר לו! ובהזדמנות הזאת תרשו לי להציג את הקומונה של העצבנים: זאת קומונה תפוזית שבה כל אחד יכול לפרוק ת'עצבים שלו! ראו קישור לקומונה.

חן שיזף

New member
תגיד el al יש קשר בין חברת

"טראנסאוויה" ההולנדית,שאתה אוהב לבין חברת "אוויה" הישראלית שאנחנו אוהבים?

ארזS

New member
אוף...איזה חום...../images/Emo178.gif

ובחדר שאני יושב עכשיו אין מזגן

el al

New member
לאחד עצבני

אם אתה לא אוהב מטוסים אז תעוף מפה!! מי אתה שתעיר לי אה?! מה אתה חושב ת'צמךך?! למה אתה יותר טוב?! אתה משוגע עצבני תחזור לחור שממנו באת!!

הנה הוא התעורר סוף כל סוף

לפחות פעם ראשונה שאתה עונה למי שכותב לך או עליך. ואת המחמאות שלך תשאיר בבקשה לעצמך.

למעלה