חברות וחברים יקרים

Aviation Addict

New member
חברות וחברים יקרים

באנו להנות בפורום הזה ולא לריב כמו ילדים קטנים, אתה הטרול אני המתחזה וכו' וכו'. ואני מבהיר את זה חד וחלק: מהרגע הזה תם עידן המריבות האישיות מעל דפי הפורום, ומכאן והלאה כל הודעה שכוללת בתוכה ירידות אישיות על גולשים אחרים יימחק בהקדם האפשרי. עד היום לא מחקתי הודעה אחת בפורום, (חוץ מהודעות שיצאו כפולות) ולצערי אני נאלץ מהיום להשתמש במחיקון, וחבל. אני מבקש בכל לשון של בקשה: בואו נחזור לדבר על נושא שלשמו הוקם הפורום והוא: "תעופה", בואו נמשיך להנות מהתחביב שכולנו אוהבים. שלכם
עידן.

ארזS

New member
מנהל יקר ../images/Emo24.gif

וחבל שלא כולם מבינים את זה. המשך יום יפה לכולנו

למנהל הפורום עידן

אני מתנצל שהעליתי את הנושא ומבקש מחילה וגם שאף אחד לא יכתוב בצורה של ירידה על האחר. סליחה ותודה.

דבר המעורב שלא באשמתו

תראה עידן ותראו חברים: אינני רוצה שהדברים הבאים ישמעו כהתנצלות או כהתנשאות אבל באמת שאינני חייב שום כלום לאף אחד. כבר הסברתי בעבר גם בפורום הוותיק יותר שאינני טייס כי אם איש עסקים בתחום המחשבים וכל נסיוני בתעופה הוא בטיסות הרבות שאני חווה לעיתים קרובות במסגרת עיסוקי ומלבד זאת גם לקחתי שתי טיסות האחת טיסת הדגמה והשניה טיסת הפתעה לזוגתי מתוך מחשבה שאולי אלמד טיס מה שלא יצא לפועל מסיבות שונות. אין לי שמץ של מושג מדוע החליטו לערב אותי ברכילויות מכל סוג ומין שאינן מקובלות עלי והדבר הזה גרם לי עגמת נפש רבה שלא לדבר על הוצאת לשון הרע. והרי מה שרוצים אותם המכונים טרולים הוא להעצים את שמם ולחרחר ריב ומדון ואולי גם לגרום בכך לגירושו של האחר שלא מקובל עליהם, רק שאת זה הם יכולים להשיג אולי עם החוזר בתשובה דניאל אך לא איתי כי הם פשוט לא יודעים עם מי יש להם עסק ואני מציע לכולם לא להתעסק איתי.

MrHankeY

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חיכיתי לתגובה הזו

למעלה