חברות וחברים יקרים

bettyבתי

New member
חברות וחברים יקרים

רציתי לשתף אתכם בכך שאני עומדת לשנות את כתיבת השם שלי מבתי ב-ת ל-ט . בטי. בילדותי כתבתי את שמי ב- ט . ומאיזו שהיא סיבה לא ברורה התחלתי לכתוב מתישהו את שמי ב- ת . כנראה בהקשר לשמי המלא - בתיה{אותו לא אחליף לעולם}. בכל אופן, ישנם סיבות "אישיות" אבל לכם אני מספרת: אני זקוקה לחיוך של האות ט בחיי.ומה שמדהים שהערך הנומרולוגי של : בתיה ושל בטי הוא 3. עברה עלי שנה מאד קשה בה איבדתי את אמא שלי, ולפעמים דברים כאלה שמנערים את חיינו גורמים לנו להעריך את מצבנו ואת עצמנו מחדש. אז אני נשארת אותה בתי רק עם חיוך גדול יותר אתם הראשונים לדעת את זה בעולם החיצון . אוהבת ומקווה שזה הדבר האחרון שיטריד אתכם- הפורום אוהבת אותכם מאד בתי בטי

אוהבת ומחבקת

את אשה ענקית וחזקה, ואני מעריצה אותך לא רק כגרופית, אני מעריצה את הכוח שלך ליצור ולהגשים את החלום שלך למרות הכל. יש מצבים שהכל מסביב שחור והכל לא הולך ומאוד קשה. זה לא אומר שחייבים לשנות את השם. אבל אם כבר החלטת, השינוי אצלך לא מהותי, ואני מקווה שהשינוי הזה יביא אותך למקום שמגיע לך להיות בו. מי כמוך יודעת שנוחות משחיטה יצירה.

../images/Emo201.gif

את מרגשת אותי בכל תגובה, בכל הודעה, בכל שיר, בכל נגינה. אני מצטערת לשמוע.. עצוב. את מקסימה
מעריכה את החוזק והעוצמה... אוהבת, צליל

gmillet

New member
אבל מה עם החתימה ?!

זה סוג של סמל מסחרי - חתימה זורמת ואלגנטית, כמו המוסיקה... בכל אופן, ב-'ת' או ב'ט', בכל המהפכות הקטנות אנחנו שם בשבילך. ואם אפשר להחזיר חזרה קצת מהאנרגיות הטובות שאני באופן אישי מקבל מהמוסיקה שלך אז אולי זאת ההזדמנות:
והעיקר שיהיה טוב, לך ולכולם.

RTur

New member
אנחנו איתך ../images/Emo13.gif

משתתף בצערך ושלא תדעי עוד צער.. בתי או בטי - "תעשי, רק מה שאת אוהבת, רק מה שאת חושבת.. שיהיה לך טוב.."

למעלה