חברות וחברים תתחילו להשאיר לי

טילי2

New member
חברות וחברים תתחילו להשאיר לי

חמש שורות עליכם תחת הכותרת מסדר זיהוי ונתחיל להכניס פונקציה כזאת. יש לנו המון חברות חדשות ואנחנו רוצות לדעת מי הוא מי.

טוב, אני אתחיל, אבל אל תשאירו אותי

לבד

limi m

New member
מסדר זיהוי, נעים מאוד!

לימור מת"א. בת 31, סוף חודש שלישי. לאחר 4 חודשי טיפולים במנוגון, כוריגון ו-2 מחזורי הזרעות. מקוה להשאר כאן את כל 9 החודשים בהריון קל.

חן123

New member
מסדר זיהוי

חן ונמרוד, בני 27 (עוד מעט) ו-28 בהתאמה. התחלנו היום שבוע 39, הריון שני לאחר הריון ספונטני שהסתיים בחוסר התפתחות העובר בשבוע 9 שהתגלה בשבוע 11. 4 מחזורי איקקלומין+כוריגון ובמחזור זה גם אסטרופם, בחודש של צילום רחם. ניקלטו 2 עוברים, אחד מהם התחלק לתאומים זהים, דילול של הזהים, עכשיו עם עובר חמוד שאנחנו מקויים שיצא בשלום ובריא לאויר העולם בימים אלה.(קודם שיצא בשלום ובריא , ואח"כ בימים אלה, כמובן)

מסדר זיהוי? מה אני - פושעת?...../images/Emo12.gif

נעים מאוד , ענת איתן אמא טריה של פונפון קטן תינוק משגע , מתוחכם וממולח ששמו בישראל נקבע כ - יפתח תודות לגונל F ולד"ר גונן ברחוב שלי בלילה לא ישן אף שכן...
(מצטערת , יא טילי , גנבתי עוד שורה אבל אם כבר פושעת - עד הסוף. לא נורא).

@ריטה

New member
גם אני מתפקדת

ריטה, בת 30 מאזור השפלה שבוע 28, הריון אחרי IVF ראשון. מחכים לבת (שאולי תהיה ג´ינג´ית אבל הכי חשוב שתהיה בריאה). אמורה ללדת בסביבות שבועות, (אבא שלי, אחי, חמותי וגיסי עומדים לקבל מתנה ליום הולדת).

דבורי

New member
מסדר זיהוי

דבורי מירושלים, בת 39, אם חד-הורית לאביחי בן ה-3.5, ועכשיו בחודש השמיני עם תאומים בן ובת (טיפול מנוגון+כוריגון באסף הרופא).

sigaliot

New member
מסדר זיהוי...../images/Emo148.gif

בת 29.5 מהצפון , פוליציסטית , אחרי כמה מחזורי איקקלומין לא מוצלחים ומחזור אחד של זריקות פיוריגון , שבוע שישי , התעברתי ביום ההולדת של בעלי ותאריך הלידה אמור להיות בע"ה ביום ההולדת שלי.....נחמד לא? רוצה כבר לבשר לכם שראיתי שק הריון ושמעתי דופק אבל נצטרך להתאפק ולהחזיק אצבעות עוד קצת..

ואני

מיכל, בת 28, אמא לעומר ויובל תאומים בנים שהגיעו לעולם ב-5.12.2001 בעזרתם של ד"ר יגודה ופרופ´ ברטוב. IVF שלישי, שני בשיטת ברטוב.

חקלאית

New member
מסדר זיהוי..ותיק פלילי.....

אני בת 38 אנחנו הורים לילדה םפונטנית בת 11 מזה 8 שנים מנסיםוהפעם זה הצליח אומנם אחרי היפר קשה ואישפוז אבל בטא חיובי נשאר לחכות לאולטרא הראשוןולהחזיק אצבעות חקלאית

יובלית

New member
שמחה להתפקד

בת 28, פוליציסטית עם רירית סרבנית. אחרי כמעט 3 שנות טיפולים שכללו כמה מחזורי איקקלומין, פרגונל מטרודין וגונל שהופסקו, שתי הזרעות, IVF אחד שנגמר בהריון מחוץ לרחם עם ניתוח חרום, היסטרוסקופיה ניתוחית אחת ועכשיו ובתקוה שהכל יתקדם בהצלחה- הריון שהוא בסוף שבוע 17 מ IVF שני עם Repronex ,Folistim ו Hatching. תשעה מוקפאים אצל הרופא. בשמירת הריון...

1ענבל

New member
וגם אני

בת 33,אמא לילד בן 9, שנולד ללא טיפולים. עכשיו בהריון בשבוע 37 (חודש 9 , לא יאומן!!!!) הריון לאחר I.V.F ראשון, החזרת עוברים מוקפאים, בבית חולים אלישע. הוחזרו 3 עוברים נקלטה עוברונת ששמה נכון לעכשיו שולה (אל תדאגו , השם ישתנה כשתוולד). זהו...מחכים ללידה.

ת ו ת

New member
מסדר זיהוי

אני אמא לילדה בת שלושה חודשים
אחרי טיפול IVF. תות.

רותם ש

New member
וגם אני מזדהה

בת 29, אמא של נדב שנולד ב 17.1.02, מהריון שהושג באופן טבעי (לאחר צילום רחם ו 5 מחזורי איקקלומין שהניבו יוק), בטיפולו המסור של פרופ´ זיידמן.

מסדר זיהוי../images/Emo150.gif

סיגל, בת או-טו-טו 32, אמא לשגיא שנולד ב - 27/09/01 (יום כיפור), IVF ראשון בתה"ש, אחרי קצת יותר מ - 5 שנים של ציפיה ומס´ טיפולים סטנדרטיים (איקאקלומין, זריקות, זריקות + הזרעות ולקינוח ה - IVF המיוחל). הזדמנות לומר שוב
לאבא של שגיא.

למעלה