חברות - יחס...

shanistern

New member
חברות - יחס...

אני נאלצת לפתוח הודעה חדשה כי אתן לא מתייחסות לשרשור. בבקשששששששששההה תספרו לי מה היה בשני הפרקים הראשונים- ביום שני ושלישי. לא ראיתי בגלל החג ואני מתה לדעת מה היה. תודה מראש

Nira 222

New member
שני, סליחה אבל ממש אין לי כוח לפרט

מה גם שלא ממש זוכרת, אבל אם זה ממש דחוף לך אוכל להעביר לך את שתי הפרקים הנ"ל...

moria007

New member
ראיתי רק ביום שני (הפרק הראשון)

לפי מה שאני זוכרת זה הלך ככה: טס וניק בירח הדבש, וכל הזמן משאירים הודעות במזכירה, תעשו ככה, אל תשכחו את זה וכו'... סטיבי לחוצה להספיק הכל ולא לפשל, ומטילה על ג'ודי לחפור בורות לגדר עם מחפרון, למרות שקייט מאוד רוצה, אבל בגלל שהיא לא עשתה את זה אף פעם אז סטיבי לחוצה ואומרת לג'ודי לעשות את זה. בסוף ג'ודי בהאנג אובר בגלל בילוי עם לוק, וקייט מחליטה לחפור את הבורות בעצמה. אבל...... היא בטעות חופרת בור דווקא איפה שעובר קו הטלפון ומנתקת את החיבור לטלפון לכל האזור (היא לא ראתה שיש שלט שמזהיר מכך שיש קווי טלפון באדמה). ב-מ-ק-ר-ה.... באותן שנויות בדיוק סטיבי עושה העברה בנקאית של כספי החווה באינטרנט, ועושה טעות, מעבירה את הכסף לחשבון לא נכון וכשהיא מנסה לברר לאיפה נשלח הכסף האינטרנט כבר נופל בגלל קייט..... קייט לא מתוודה אך מרגישה אשמה ומנסה לפצות על כך בכסף שסבתא שלה שלחה לה, סכום גדול שהיא לא ציפתה לו. בכסף היא קונה מכונה שמקצרת את תהליך גזיזת הכבשים ומקווה שכך הם יספיקו את כל הכבשים לפני שטס וניק יחזרו. אבל סטיבי לחוצה ולא רוצה לעבוד על המכונה אלא לעבוד ידנית כפי שעשו עד עכשיו, והן "מתחרות" ביניהן עד שסטיבי מתרצה וכשהן מחליטות כבר לעבוד ביחד מתקלקלת המכונה של קייט..... לוק בא לתקן אבל אין לו את החלקים הנכונים וכו'... הבנות לחוצות שהן לא יספיקו לפני החזרה של ניק וטס, וסטיבי לחוצה עוד יותר בגלל הטעות בהעברה הבנקאית..... בסופו של דבר, לוק הגיבור בונה בעצמו את החלק שהיה חסר לתיקון המנוע, והבנות מספיקות לגזוז את הכבשים בזמן, וגם הטלפון חוזר, ואיתו האינטרנט, ומתברר שסטיבי העבירה את הכסף לחשבון של קייט, שחשבה שמדובר בכסף מסבתא שלה ובו היא הרי קנתה את המכונה....... סטיבי לא רוצה שהתשלום על המכונה יצא מתקציב החווה כי הרי טס לא אישרה וכו', ולבסוף הארי מציע לקנות בחזרה את המכונה, והבנות קופצות על המציאה וכך הן גם החזירו את הכסף, גם נפתרו מהמכונה וגם הספיקו את העבודה. מה שמצחיק הוא שאחרי שניק וטס חוזרים טס רואה את המכונה ואומרת, תמיד רציתי לקנות מכונה כזאת......... זה מה שזכור לי...... סורי שלקח לי מיליון שנה להגיב....

למעלה