חברות\ים כדאי שתדעו , ותודה לשירלי

dafgol

New member
חברות\ים כדאי שתדעו , ותודה לשירלי

שהשבה את תשומת ליבי . מעתיקה את ההודעה של הילה ס. חברה שלנו מהריון ולידה . זהו... הסוף הגיע. לאחר שרעלת ההריון התפרצה בחומרה רבה, הייתי מאושפזת בתל השומר למשך שבועיים. ביום חמישי האחרון ילדתי (לאחר 24 שעות של צירים מלאכותיים שאין מילים לתאר את עוצמת הכאב שהם גרמו לי) בן זכר ללא רוח חיים. לא אלאה אתכן בתלאות שעברתי במהלך השבועיים הללו. אם תלאות פיזיות ואם תלאות נפשיות. אני מאחלת לכולכן המשך הריון קל נעים ומשעמם להחריד. מאחלת לכל אחת מכן מכל הלב את האושר לחבוק בסוף הדרך את האוצר שלכן. שיהא לכולנו רק טוב. הילה. מנהלת פורום טארות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=121

אבא אסא

New member
../images/Emo14.gif אוי, אין לי מילים. שום דבר

בעולם לא יכול לסדר את זה. רק זמן, חוזק, חברים, והמון אצבעות שלובות.

ammy

New member
כל-כך עצוב לקרוא !../images/Emo7.gif כואב הלב .

הרבה חיבוקים ,אני מקווה שהיא תתאושש מהר . אני מכירה מישהי שקרה לה מקרה דומא ,אבל בגלל רשלנות רפואית .ולא מזמן היא ילדה בפעם שניה והכל בסדר הפעם.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifכ"כ עצוב הלב נקרע../images/Emo14.gif

הילה אין לי מילים שיצליחו לבטא את מה שאני מרגישה. שוחלת לך חיבוק ומחשבוי איתך מי יתן ולא תדעי עוד צער

osnatyD

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif הילה שלא תדעי עוד צער

אני מאחלת לך לחבוק תינוק בריא אחרי הריון משעמם כמה שיותר מהר. אסנת

AY1

New member
אין לי מילים ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ;-

רותם111

New member
הילה יקרה שלא תדעי עוד צער ../images/Emo16.gif

הלב נקרע לקרא מה עברת. אני בוכה איתך עכשיו כמו שלא בכיתי שנים. אני מעריצה את הכוח שלך והיכולת שלך להתעלות מעל הכאב הנוראי ולחשוב על הבנות שעדיין לא ילדו. אני מאחלת לך שבקרוב תחזרי לפורום הריון ולידה ומייד משם אלינו לפורום החדש של הורים לתינוקות. שתדעי רק טוב

dafdaf

New member
נורא נורא נורא ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כתבתי לה בפורום הריון ולידה פשוט עצוב

אוייש, איזה נורא ../images/Emo7.gif

מקווה שמישהו יעביר לה את השתתפותנו בכאבה ובצערה. איזה אובדן. מאחלת לך הריון חדש, בריא ואכן משעמם להחריד שיסתיים בשבוע 40 עם אוצר חי ובריא. לבי איתך

ayelet i

New member
משתתפת בצערך ומאחלת לך...

שלא תדעי עוד צער איום ונורא כגון זה. לעולם. אין מילים שיצליחו לתאר את הכאב שגרמה לי ההודעה שלך. כולי תקווה שתמצאי את הכוחות להרים את הראש ולהמשיך הלאה - לעבר עתיד טוב וורוד יותר.

Vicky H

New member
אוי ואבוי! ממש ../images/Emo14.gif.

שולחת הרבה
ים. שלא תדעי עוד צער

למעלה