חברות יקרות! אני ממש מתגעגעת...

טרולית יקרה. הפסיקי לחלק לנו ציונים. את לא יודעת עם מה

כל אחת כאן מתמודדת. לא צריך אותך שתוסיפי לנו שמן למדורה.
בישול והאכלת היקרים לנו הוא הדרך השפויה שלנו להתמודד עם מה שקורה.
האם את חושבת שבנוסף לכל הקושי, המשפחות שלנו גם צריכות להיות רעבות?
את לא חושבת כמה חשוב לילדים שחווים מציאות שכזו, שהבית יתפקד כאילו כרגיל?

רגישות זה לא הצד החזק של מי?

חברות יקרות! אני ממש מתגעגעת...

לפני הכל אני שולחת לכן חיבוקים חזקים מאוד על ההתמודדות שאתן עוברות, מתפללת מכאן שהכל יעבור מהר ובשלום.
רציתי לשתף אתכן במשהו -
לפני כמה שנים עברתי ניתוח השתלת קרנית וב"ה חזרתי לראות יחסית טוב, היה כיף לקרוא בפורום ולהשתתף, גם החיים היו קצת יותר פשוטים והיה לי כיף במטבח - זה היה קל יחסית.
לצערי מחלת העינים חזרה בעין המושתלת והחמירה בעין השניה, לאט לאט זה מחמיר ונהיה לי יותר ויותר קשה להתרכז בקריאה וכתוצאה מכך להשתתף.
אני קוראת אתכן כל יום אבל לאט ולא ברצף וממש קשה לי להגיב.
גם בגלל שאני פחות במטבח והתנור מקרטע אין לי הרבה במה לשתף.
ואחרי כל ההרצאה הזאת -
בימים האחרונים היו לי כמה שאלות למטבח אבל היה לי לא נעים, התביישתי לשאול, חששתי מנצלנות - כלומר, כמעט אף פעם לא משתתפת אבל כשיש שאלה לא מתביישת לשאול.
אז מה אתן אומרות, אני צודקת בחשש או לא?
המון חיבוקים

mmw2008

New member
היי, אני די חדשה פה

אני חושבת שהחששות שלך לא צודקים בכלל.
את יותר ממוזמנת לשאול, בשביל זה יש פורומים, לעזור למי שצריך עזרה (בנוסף לדברים הנוספים שיש בפורום כמובן)
שתהיי בריאה ובע"ה שהקב"ה ישלח לך רפואה שלמה!

shira1960

Active member
שוויצרית - ממש לא צודקת, בוודאי שאת מוזמנת תמיד

מצטערת לשמוע על המצב של העניים.

המון חיבוקים!

שוויצרית יקרה
רפואה שלמה ומהירה לך

אני כל כך שמחה לראותך כאן ואשמח גם להשיב לשאלותיך כמיטב יכולתי

וכנראה יש לך זכויות למעלה - פעם ראשונה שמצליחה לכתוב כאן

אחרי יומיים מתסכלים לגמרי

חנהפ

Active member
שוויצרית יקרה, תמיד זה זמן טוב לאוכל

שולחת לך איחולים לבריאות טובה

החלמה מהירה

ואני ממש נבוכה לקרוא את התהיה שלך.... אם את ככה, מה תגיד אזובת הקיר?
עד היום יש לי מתכונים נבחרים שאני חוזרת עליהם שוב ושוב, שאת המקור להם (שיפודי סלמון - שוייצרית, עוגת רוזמרין - שוויצרית - כך במחברת המתכונים שלי....)
ותמיד היה כיף לקרוא את ההודעות שלך , תמיד עוזרת בנעימות ושמחה.
&nbsp
גם אני משתדלת לעזור תמיד כשיכולה, אבל מה לעשות שאין מצב שאני מתחרה בנשים המוכשרות ובעלות הנסיון שכאן... יכולה להעיד שתמיד תמיד עונים לי בשמחה וברצון.

ביזול

New member
רפואה שלמה והחלמה מהירה!

ולגבי שאלות - כשמישהו שואל משהו בפורום, זה נותן לי הזדמנות לעזור. אני ממש שמחה על כל הזדמנות שניתנת לי להחזיר במשהו לקהילה הנפלאה הזאת. זה גם נותן לי הזדמנות להיות פעילה יותר. אני לא מרגישה בנוח עם כל מה שהולך בארץ בחודש חודשיים האחרונים לפטפט יותר מדי על הגחמות הקולינריות שלי (לא שופטת בשום צורה. כל אחד מתמודד אחרת. סתם צורת ההתמודדות האישית שלי), אבל כשמישהו מתייעץ ומבקש עזרה באופן מפורש, אני מרגישה יותר בנוח להשתתף.
וגם בימים רגילים לגמרי, שאלות מחיות את הפורום. אם כולנו היינו מומחים שיודעים הכל, אז לא היה צריך פורום ולא היה על מה לדבר. אני לומדת המון מהשאלות פה, בתור שואלת, בתור עונה (כשרלוונטי...), ובתור צופה מהצד. זה הבשר של הפורום לדעתי. זה לא ניצול, ממש ממש להיפך.

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
שוויצרית האהובה, קודם כל, מקווה שאת מרגישה את החיבוק שאני

שולחת.

אני מתגעגעת אלייך ולא רוצה להעיק בשאלות לכיוונך - האם הכל בסדר וכ"ו.

במשפחת ס למודים, לצערי, בבעיות עיניים וקשה לי לשמוע על מצבך.

לגבי חששותייך, אם לא לך, עם עשרות מתכונייך שהינם אבני יסוד בכל כך הרבה מטבחים, אז למי יש הזכות לשאול???

ברוך ה', הפורום שלנו מצליח להיות משפחתי, אנושי, מבין ולא פועל לפי כללים רגילים של התחשבנויות.

רפואה שלמה יקירתי.

אמרלדה

Active member
טוב, אני לא הייתי כאן בימייך הטובים, אף כי

נתקלת מידי פעם במורשת.
אם הייתי חושבת/חוששת כמוך, באמת שלא הייתי כאן.
אני כמעט לא מוסיפה לפורום הזה כלום, בעיקר כי לא מבשלת ברצינות כבר שנה. וזה הולך ופוחת. וכן שואלת הרבה שאלות.
אז מה? אני חלק מהפורום. וגם את. ואגב, גם מי שלא, נענה במאור פנים.
רפואה שלמה ומלאה.

לאה סי

Active member
שוויצרית יקרה, ראשית כל, אני מאחלת לך רפואה שלמה . ישועת ה'

כהרף עין!
שנית, את מדברת על נצלנות?! ה' ישמור, לא היה פסח לולא העוגות הטעימות שלך, ולא רק בפסח. המתכונים שלך הם ממש אוצר ובכל הדברים שאת שיתפת ומשתפת יש כל כך הרבה יופי, נתינה, חום ואהבה. תבורכי!!

michalgad1

New member
שוויצרית יקרה - שולחת לך חיבוק חזק

מתפללת שתחלימי במהרה. החששות שלך מובנים אבל מיותרים. תרגישי חופשי לשאול ונשמח לענות . המתכונים שלך הם אבני צאן ברזל ממש והתרומה שלך לא נשכחה!

למעלה