חברות יקרות, יש עצות מעשיות?

חברות יקרות, יש עצות מעשיות?../images/Emo35.gif

אוקיי, אז הבנו שדיאטה זה לא ה-פתרון, אלא אורח חיים בריא ופעילות גופנית. השבוע אני נפגשת שוב עם הנטורופת שלי, אבל בנושא הפעילות הגופנית אני זקוקה לעצה. אני בבית, עובדת מהבית, הרבה מול המחשב. אני לא שואבת ובעצם צמודה לבתי כל שעתיים+ להנקה. הכי קל לי ומתאים לי זה לצאת להליכה אבל חורף וקר ועד שבעלי מגיע הביתה אני כבר בחוסר כח וחשק. לצאת לחדר כושר או לבריכה כשהיא איתי לא בא בחשבון. בקיצור, מה אני יכולה לעשות מהבית??? ועוד בקשה,ארוחת ערב- יש רעיונות לארוחה דיאטטית שלא כוללת לחם, ובכ"ז משביעה???

../images/Emo80.gifשכחתי להוסיף...

הבטן... אויש הבטן...לפעמים נדמה לי שמאז הלידה היא רק גדלה, אני כבר לא בטוחה שהיא שלי, כאילו גוף זר נצמד אלי דוקא שם. ובכן לעניננו, עד שיבוא איזה נס וימחוק את המיותר יש רעיונות לתרגילים?

חן123

New member
יש מצב ללכת ביום עם העגלה?

זה יכול להיות פתרון מצוין

נוגלי

New member
אני עושה הליכות של שעה+ עם העגלה

זה גם טוב לי וגם לקטנצ'יק

חן123

New member
אם היא בקצב טוב

(קצב שמעלה דופק) זו בהחלט פעילות גופנית

רעיון לא רע...../images/Emo42.gif

הבעיה היא הג'נגלינג בין ההנקה, הטיפול בילדה להתארגנות בבית, ועבודה... אבל זה כבר לפורום אחר... אני אנסה להתחיל השבוע. תודה

scrab

New member
היי שוקו קוביות

הליכה באמת עוזרת ופתרון זול ונגיש. הבעיה העיקרית כח רצון להרים את עצמינו בעיקר בחורף. אני אישית כשבני היה קטן לא היה יום אפילו בחורף (כמובן לא גשום) שלא הינו יוצאים לטיול של שעתיים (גם הילד הרוויח וגם אני,רזיתי באותה תקופה 8 ק"ג רק מהליכה). בבית את יכולה לרכוש קלטות,סטפר,חבל קפיצה כדור פיטבול אבל לדברים כאלה צריך אישיות וכח רצון(לי לא הלך עם זה) וכמובן תזונה שפויה ולא דיאטה מגבילה. והצעה לארוחת ערב: מרק ירקות עשיר סלט + טבעול/עוף בגריל/ חזה הודו מוקפץ/ טונה/כל סוגי דגים רזים + חצי כוס אורז/עדשים/כוסמת/קוסקוס אם את לא אוכלת בשר אז ניתן להחליף בגבינות רזות. בכל אופן לי אישית עוזר מרק חם עשיר בירקות כי הוא ממלא. בהצלחה.

תודה על העצות!

היום אני נפגשת עם הנטורופת. ואשקל אחרי שבוע של המתנה, לא שנראה לי שירדתי אבל תמיד כיף לקוות... אני דוקא מאוד אוהבת מרק, תודה על העצות המעשיות. בנוגע להליכה, ביום אני מנסה לעבוד בין ההנקות, אז קשה לי לצאת איתה... אולי לקראת שעון קיץ יהיה יותר קל.

כדור לידה לתרגול בבית

היום ראיתי כתבה בynet על תרגילים מעולים לבטן לישבן לגב ולירכיים כולם עם הכדור פיזיו, כדור לידה. אז עכשיו יש לי מה לעשות בבית. מאז הלידה לא נגעתי בו...

למעלה