חברות לשעבר והבנות שבניהן!

rotemangie

New member
חברות לשעבר והבנות שבניהן!

אז ככה אני וחבר שלי חודשיים ביחד, אחד הדברים שהכי הפריעו לי זה שהוא בקשר טוב, אבל ממש טוב עם חברה שלו לשעבר ועם ידידה מהעבודה שאמרה לו שהיא רוצה אותו. עם החברה לדבער הוא גר קצת יותר מחצי שנה ביחד והם נפרדו לפני 4 חודשים. והבחורה מהעבודה יוצאת איתו לפאבים, באה אליו הביתה. וזה מטריף אותי, אין לי בעיה שהוא מדבר עם חברה לשעבר שלו בטלפון, אבל שהוא אומר לי שהוא נפגש איתה... או עם ה"ידידה" הזאת אני מתחרפנת. איך אתם הייתם מגיבים על זה? הייתם אומרים משהו?!

m14590

New member
מרגיז...

אני חושבת שזה היה מרגיז אותי.. והייתי אומרת לו על זה משו...

Cobe Anan

New member
אני מקווה שלא בגלל זה..

זה אמנם אחד הדברים היותר מטרידים שיכולים לצוץ בקשר, אבל חבל לאבד אותו רק כי את מפחדת, אהמממ... בעצם... לאבד אותו... לא...?

rotemangie

New member
תודה, אבל ממש לא בגלל זה

נפרדנו בגלל שהוא רצה משהו אינטנסיבי, ואני לא הייתי מוכנה לזה. החלטנו לוותר, כי בזמן האחרון הקשר נורא התדרדר...

זכוכיות

New member
החבר הכי טוב שלי הוא האקס שלי,

וכשיש לי בני זוג הם לומדים לקבל את זה, ואפילו מתידדים איתו. אני מבהירה תמיד ומההתחלה שאין שום מצב שאני מנתקת איתו קשר, שהוא גר רבע שעת הליכה ממני ואני רואה אותו כמעט כל יום, שאנחנו יוצאים ביחד, מסתובבים ביחד, סתם רובצים אחד אצל השני- ואין שום סיכוי שזה יפסק. למזלי, בני הזוג שהיו לי אחריו לא היו טיפוסים קנאים במיוחד, והם ידעו לכבד את הקשר הזה שחשוב לי מאוד. למעשה עם האחרון, כשהאקסית שלו דווקא היתה שולחת סמסים וכו', הייתי מדרבנת אותו לענות לה. אם היא היתה מדוכאת או עצובה, הייתי ממליצה לו לנסוע אליה קצת ולעודד אותה. לא מוצאים הרבה חברים טובים ועד כשיש כאלה, לאבד את זה נשמע לי כמו טירוף. הבנתי שנפרדתם, אבל במידה ולא- אם יש לך מספיק ביטחון בקשר הזה, "זה" לא אמור להטריף אותך.

rotemangie

New member
תודה,

אבל די נפרדנו, אומנם לא בגלל זה...אבל אין ספק שהיה הרבה בעיות בקשר...

Cobe Anan

New member
היי זכוכי...../images/Emo88.gif

מה קורה? איך החיים בימינו? מזמן לא קיבלנו ממך עידכונים... ספרי משו....

זכוכיות

New member
שורפת זמן :)

ביני לבין אמיר זה נגמר די מהר, אבל עדין בזכותך הרווחתי ידיד מאוד מאוד קרוב, אז אל תתאכזב יותר מדי
חוץ מזה, לא הרבה... ואיתך? הכל בסדר?

Cobe Anan

New member
כן, די בסדר...

חוצמזה שצבא הכיבוש השתלט לי על דקלה, ובינתיים אני "בין עבודות" בגלל פאשלה של מישהו אחר.. אבל סה"כ מצבי די טוב. אני שמח לשמוע שאת ואמיר נשארתם ידידים טובים, זאת נחמה... אני מקווה שהקשר הקצר שהיה הצליח לפחות לשנות לו כמה דברים בתפיסה,שהפריע לי מאד לשמוע, ולחזק לו מעט את האגו...

תרשי לי.....

קשרים עם האקס היא אחת הדרכים הבטוחות להשאר תקוע.אבל לא רק זה,עצם הצורך שלך להפגש עם גברים אחרים מורידה מהאינטימיות של הזוג ואת הבטחון שיש בין אחד לשני.קשר עם אקס יכול להיות רק אם לשניכם כבר אין רגשות בין האחד לשני. אגב אני במקום (רותם ?)הייתי עושה בדיוק אותו דבר,הייתי הולך לידידים,ולאחד שהייתי "מתה" עליו בצבא... ואחד שהיה דלוק עלי בלימודים.זה אמנם בהגדרה של משחקים אבל זאת הדרך היחידה שהוא יבין איך הצד השני מרגיש וגם יגרום לו למחשבות קצת בראש כמו אם אני לא איתה יש מי שיהיה וגם לא תיהיה מובנת מעליו:אתה הולך אתה חוזר אני פה ,בשבילך.זה לא מאתגר לא סקסי ולא מושך. בקיצור להעביר לו מסר של העולם שלי לא סובב סביבך וגם אני מחזרת/מחוזרת רק ככה אנשים מבינים,יכול להיות שהוא רצה קצת לגרום לך לקנא אבל השתמש בזה בכמות קוליפורמים גבוהה מה שגרם לך לפקפק אולי באמינות שלו,הרי בשניה הראשונה שהוא יריב איתך או ירגיש לא מוערך יש לו פינה חמה אצל הידידה שלו.תשחקי איתו במשחק שלו במגרש שלו ותנצחי אותו,אל תגידי כן אבל יש ביננו קטע של כנות ואנחנו לא משחקים משחקים,קורטוב של קנאה והחבר שלך ירוק בקבוק.מניסיון.רק אל תעשי את זה באופן מלאכותי:טוב אם אתה הולך ל... אני הולכת ל.. תעשי את זה בקול בקלאסה.

twigy

New member
אל תיהי קנאית

חפיף לבנאדם יש חיים אם את לא סומכת עליו אז מה הטעם שתהיו ביחד ? הרי הדבר הכי בסיסי בקשר הוא אמון (TRUST).

rotemangie

New member
זה לא שאמרתי לו, לא אני לא מסכימה ש

תיפגש איתה, אבל איפשהו זה נורא הפריע לי....כי הוא זורק פה ושם משפטים עליה...ונפגש איתה..אני יודעת שלא היה בניהם כלום...אבל עדיין ובכלל אופן כמו שכבר אמרתי...נפרדנו

למעלה