חברות מומלצות להזמנת כרטיס פתוח לשנה?

fbop

New member
חברות מומלצות להזמנת כרטיס פתוח לשנה? ../images/Emo160.gif

טס לארגנטינה, מטפס עד ארה"ב ומשם חוזר. מתכנן לטוס בסוף דצמבר-תחילת ינואר. חברות מומלצות? המלצות בכל תחום אחר? תודה, אורי

0 אור 0

New member
תרכוש דרך סוכן נסיעות אמין ומוכר לך

נכון שאפשר לגשת ישר לחברת התעופה ו/או דרך האינטרנט, אבל אתה רוצה שמישהו יעשה לך חיפוש על האפשרויות השונות והמשמעויות שלהן (למשל כמה שינויי תאריך יש לך בחינם, וכמה עולה מעבר לזה) וזה בדיוק מה שעושים סוכני נסיעות טובים. אם יש מישהו שאתה מכיר / ההורים / השכנים זה הכי טוב. אם אין לך מישהו שאתה מכיר - אני נוסעת כבר שנים עם סוכנות עולם אחר (עוד כשהם היו סניף של ראשונטורס) ומקבלת מהם שירות יוצא מהכלל.

fbop

New member
ידוע לך מה טווח המחירים?

כרטיס פתוח לשנה בעונה הזו?

0 אור 0

New member
לא יודעת אבל אפשר לעשות בדיקה ראשונית

בקלות באינטרנט, ואז ללכת לסוכן כשאתה בערך יודע מה האפשרויות הראשוניות (לפעמים הוא ימצא לך אופציות מעניינות שלאחשבת עליהן)

fbop

New member
מה עדיף - נחיתה בבוקר או בערב?

יש לי אפשרות לנחות בבואנוס בסביבות 09:00 או בסביבות 21:00. בכל מקרה, אני יכול להזמין מראש מקום בהוסטל. יש עוד שיקולים חוץ מלשריין מקום בהוסטל כשמדובר בשעת הנחיתה? מה תהיה עוצמת הג'ט לג?

0 אור 0

New member
אנ אוהבת נחיתת בוקר

ככה יש זמן להתאפס, לראות מה קורה מסביבך באור היום, להתארגן לקראת היום הבא. אם יש לך מקום בהוסטל, אז אתה כבר בצהרים מטייל, אוכל במסעדה טובה, סופג את האוירה. אל תשכח שבחלק הארוך של הטיסה, ממילא משכיבים אותך לישון ולפני הנחיתה מגישים "ארוחת בוקר" אפילו אם אתה נוחת בערב, כך שגם מבחינה זאת זה עדיף. הג'ט לג בכיוון הזה הוא לא נורא בכל מקרה. הכיוון ההפוך בחזרה לארץ הרבה יותר קשה.

למעלה