חברות ממש טובות רוצות אותו בחור

חברות ממש טובות רוצות אותו בחור

אני לא מצליחה להירדם מרוב שהמחשבה הזאת מעסיקה אותי היא לא עוזבת אותי לרגע.. יש מישהו שיש לי רגשות אליו ואחת החברות הכי טובות שלי כזה סתם דלוקה עליו ועל המראה שלו(הוא די חתיך) עכשיו אני כל פעם מנסה להתחיל איתו ולרמוז לו אבל כל פעם החברה האחרת בסביבה והיא די מפריעה לי היא זאתי שמצליחה להתחיל איתו. פעם הוא היה בקטע שלי עד שהיא באה והחליטה שהיא רוצה אותו ומאז הוא נראה לי כבר בקטע שלה דיברתי איתה ואמרתי לה מה אני מרגישה כלפיו אבל היא בכל זאת ממשיכה ונמרכת עליו היא מעצבנת אותי כל כך יש לה חבר רק מתי שהיא רוצה ולי אף פעם לא היה חבר או משהו ועכשיו שיש לי הזדמנות היא הורסת לי אותה והיא גם הורסת את החברות בזה שאני מספרת לה משהו אחד ועושה משהו אחר. אני כל כך עצבנית עליה נמאס לי נמאס לי נמאס לי אני מרגישה איום ונורא כאילו אני בתחרות עם אחת החברות הכי טובות שלי ונמאס לי להשקיע במראה יותר מידי פשוט נמאס לי כי אם מתחרים אני והיא על מראה היא תנצח אותי בקלות אבל כשאני ממש מנסה אני יכולה להגיד שיש לי סיכוי די טוב אבל זה בכל זאת מעצבן. מה אני יכולה לעשות? בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר! אני רוצה להירדם בלילה הבא!!!!!

בובית 16

New member
...

את בטוחה שהיא חברה טובה כמו שאת אומרת? כי חברות לא עושות דווקא.. תבדקי את הנושא הזה.. ועכשיו לבעיה... אם היא על המראה "תנצח" אותך, תכבשי אותו עם האופי! ובאמת פעם הבאה שאת נדלקת/מתאהבת אל תשתפי אותה ברגשות שלך, לפחות לגבי אהבה.. כי את רואה שהיא עושה לך דווקא וסתם דופקת אותך?! בהצלחה לך :]

כן אבל בואי נודה

שלא תמיד יש זמן להכיר ולפעמים פשוט מתסמכים על המראה יותר מאשר על האופי היא תהיה הרבה יותר מהירה ממני

ט ר י ג ר

New member
כנסי

את קוראת לה חברה טובה? היא לא צריכה לגרום לך לא לישון בלילה אם היא גורמת לך לא לישון בלילה.. כדאי שתחשבי על הנושא אם היא באמת "חברה טובה".. ובקשר אליו, מה עשית אז שהוא רצה אותך? תחשבי על זה ותעשי אותו דבר... והמראה לא קובע, אם הוא בן אדם הגון הוא לא יאהב את "חברה" שלך כי היא יותר יפה ו יותר רזה או משהו בסגנון.. הכל זה שטויות ואצל בני אדם טובים רק האופי יקבע... ואת כל השאר בובית 18 אמרה.. :] כאן תמיד לכל מה שאת צריכה.. נ.ב: חיחי..גמאני אוהבת את סימפל פליין :]

ט ר י ג ר

New member
אוי נכון ... שיט, אופס!

מעכשיו רק לחם ומים לשבוע!! סתם סתם... בובית 16 *******

למעלה