חברות ניקיון

sbell1

New member
חברות ניקיון

אנו עוברים בשעה טובה ומוצלחת .עבודת הנקיון רבה . האם יש טעם להביא "חברת נקיון "לניקוי הקוטג' ? מה העלות בערך ל250 מ"ר ? האם למי מכם נסיון בדבר ? האם מישהו ממליץ על חברת נקיון כלשהיא , לי יש נסיון לא טוב במעבר דירה הקודם לדעתי לא ניקו וכשנכנסנו אני נקתי .

fireman

New member
אנחנו ניקינו בעצמנו

חברות הניקיון הללו עושות עבודה חאפרית ברוב המקרים, משפיריצים מים על החלונות מציפים את כל המבנה במים עם קצת סבון ונגמר הסיפור....על זה אנשים משלמים מאות ואלפי שקלים הכי טוב לנקות בעצמך, אמנם זה לא קל, בהחלט לא קל אבל לפחות את תדעי שהניקיון הוא באמת ניקיון והכל נקי כמו שאת רוצה ולשביעות רצונך. לנו לקח שלושה ימים לנקות בית של 180 מ"ר ניקיון יסודי ביותר (3 אנשים). כולל הסרת כתמי הצבע וניקוי החלונות אחד לאחד. המלצות: לקנות סקרייפר ולהבים להחלפה להסרת הצבע. לקחת קומקום חשמלי או מיחם ולהסיר את הצבע באמצעות מים חמים, הרבה יותר קל, פשוט לשפוך על הרצפה מים חמים והצבע יורד אפילו בקרצוף של מטאטא. לניקוי מסילות וחלונות נעזרנו בגרניק (מכשיר שטיפה בלחץ) - זה חוסך הרבה עבודה אם מדובר בפורצלן, להמנע משימוש בסבון\חומרי שטיפה.

s h i r i 1

New member
אין לי נסיון

אבל לפי מה ששמעתי מאנשים שכן נעזרו בשירותי חברת ניקיון, חבל על הכסף. אם יש לכם עוזר/ת קבוע/ה, עדיף לבקש ממנה לבוא לנקות ולשלם לו/ה אקסטרא או אפילו לקחת מישהי או מישהו בתשלום חד פעמי העיקר שלא יהיו קשורים לחברה כי תכלס, התשלום שלך לחברה מגלם בתוכו לא רק את הנקיון אלא גם תשלום למנהל החברה והוצאות שוטפות לא חבל?

בינא

Member
הניקיון הטוב ביותר הוא ניקיון עצמי

עם עזרה רצינית של העוזרת בשכר נוסף שיכולה להביא איתה חברה או כמה חברות ואז גם מזמינים להם קייטרינג קטן והופכים את כל יום הניקיון ליום שחלקו FUN. אסור להשתמש בדטרגנטים משום סוג בבית חדש בחצי השנה הראשונה כי בכל חומרי הניקוי יש חומצות המפרקות את חומרי המליטה, לכן יש לנקות אך ורק על יבש עם שואב אבק (רצוי תעשייתי, אותו ניתן לשכור), מטאטאים ומגבים, עם סקוטץ' ומים חמים, שפכטל, סכין יפנית, מגרדת צבע, מברשת פלדה, ניירות עיתון וסמרטוטים. מומלץ לא להכניס "חברות ניקיון" לבית חדש כי עובדיהם גורמים לנזקים, אם מקינאה או סתם...

למעלה