חברות שילוח

rachello1

New member
חברות שילוח

אנחנו עוברים בתחילת יוני מהארץ לאורלנדו פלורידה מחפשים המלצות לחברת שילוח. אנחנו מתכוונים לקחת איתנו גם את הרהיטים. ההובלה על חשבוננו. מי כדאי לקחת ואל מי לא להתקרב? תודה

אוקינוס

אנחנו השתמשנו בחברת אוקינוס. מומלצים בחום. גם כאן בארה"ב השרות היה מעולה וגם בארץ. חברה מאוד אמינה וטובה. פרט לכך - הרבה בהצלחה בקליטה בארץ החדשה.

mal1

New member
וואיתנו הם היו זוועה - בצד הזה של

האוקינוס. גם בארץ, הם הלחיצו שלא לצורך עם מועד האריזה הן של המשלוח הימי והן של המטען האווירי. בגדול - מתחילה לחשוב שלא משנה באיזו חברת שילוח משתמשים - זה הכל שאלה של מזל וביטוח.

ניתושית

New member
אני גרה באורלנדו

ולקחנו את גלובוס. היו מצוינים!!! וספרי מי מה וכו'.....

G a l i 11

New member
ולנו גלובוס היו מצויינים בארץ

אבל איומים כאן. החל מעיכוב המכולה, למרות שכבר הגיעה כבת ערובה, בגלל דרישה לתשלומים נוספים עליהם לא סוכם בחוזה, דרך התייחסות מזעזעת וכלה בסבלים מפגרים שלא יודעים לפרוק רהיטים... בקיצור - גועל נפש ואני ממליצה לא להתקרב. על אוקיינוס אכן שמענו רק דברים טובים!

davidz007

New member
מסכים מסכים מסכים

גלובס היו נהדרים בארץ, הסיוט התחיל בארצות הברית הם עיכבו את המכולה יותר מחודש והיה צורך באיום של תביעה משפטית על מנת לקבל את הסחורה. לזכותם ניתן להגיד כי נציגי גלובס מישראל ניסו לעזור מול הנציגות האמריקאית אבל לשוא.

yossi732

New member
מידע

שלום ניתושית אנחנו משפחה שעומדת לעבור לאורלנדו באפריל הייתי רוצה בבקשה אם את יוכלה לתת לי מידע כמו גן (דוברי עברית) ישראלים יהודיים ומה שנראה לך חשוב אני מודה לך מראש על כול עזרה שתיהיה בכבוד רב יוסי בן מרגי

למעלה