מותחת גבולות
New member
חברות שפשטה את הרגל../images/Emo4.gif
חפרתי בפורומים כדי לראות איפה הכי מתאים לכתוב את ההודעה הבאה וזה נראה לי הכי נכון וראוי
אז ברשותכם אכתוב כאן.. יש לי שני חברים שאפשר לכנות אותם החברים הכי טובים. במהלך הזמן שאנחנו מכירים הם התאהבו אחד בשניה ולמרות שהם כל הזמן אצלי, אני לא מרגישה שהם איתי, כמו גלגל שלישי. בהתחלה לא הפריע לי במיוחד אבל לאט לאט דברים התחילו להפריע לי. הכרתי בחור ויצאנו ופתאום לא היה להם נאה לבוא אליי כשהוא אצלי, בקושי היינו מדברים בטלפון ובסוף היו אומרים לי שאני לא ממש מתייחסת אליהם. בסוף נפרדתי מהבחור. והחברות שוב זרמה למרות שכבר בתוכי לא הרגשתי אותו הדבר כלפיהם, הרגשתי מעין אכזבה מהחברות, כאילו שאני טובה להם רק כדי לספק להם מקום זמין נוח וזול למפגשים שלהם. מידי פעם מגיעים אליי אנשים אחרים ואז לא נאה להם לשבת איתם, פתאום הם חולים (תמיד שניהם יחד..) פתאום עייפים ותמיד תמיד עושים פרצופים (ואף הובהר לי לא פעם, עם זה לא כייף לנו לשבת וגם עם זה וגם עם זה) ניסיתי מס' פעמים לדבר איתם ולהסביר להם שזה פוגע באנשים ופוגע בי אבל בסוף תמיד יצאתי אשמה, זאת שלא מתייחסת בסופו של דבר אליהם. לאחרונה ממש לא כייף לי שהם באים אליי, גם ככה כשהם פה (והם הרבה) הם בקושי מדברים איתי אלא עסוקים אחד בשני, מה שבטוח אני כבר לא מרגישה קרובה אליהם כמו פעם. אז מצד אחד לא רוצה להפסיד אותם כחברים, ולא רוצה לפגוע בהם כי הם לא מבינים על מה אני כועסת ומצד שני זה ממש נמאס כבר. יש לכם עצות מה עושים? וכמובן סליחה על האורך
חפרתי בפורומים כדי לראות איפה הכי מתאים לכתוב את ההודעה הבאה וזה נראה לי הכי נכון וראוי