חברות תעופה
ומדינות

חברות תעופה../images/Emo160.gifומדינות

מה דעתכם לעשות רשימה של כל כמעט כל החברות תעופה בעולם\אירופה או החברות המובילות ושנרשום של איזה מדינה היא?

נוב 00

New member
זה מה שעולה לי...

כרגע... ישראל-אל על, ארקיע, סאן דור וישראיר איטליה-אל-איטליה יוון-אולימפיק ספרד-איבריה, ספאן איר צרפת-אייר פראנס גרמניה-לופטאנזה אנגליה-בריטיש אירוויס, איזי ג'ט , רייאן אייר שוויץ-סוויס מדינות סקנדינביה-סאס פינלנד-פין אייר טורקיה-טורקיש איירלינס ארגנטינה-איירולינייס ארחנטינס אורוגוואי-פלונה, יו-אייר ברזיל-ואריג, טאם צ'ילה-לאן צ'ילה פרו-לאן פרו קולומביה-אוויאנקה מקסיקו-האיירו מקסיקו, מקסיקנה ארה"ב-יונייטד איירליינס, אמריקן איירליינס, יו אס אייר, נורט'ווסט איירליינס, דלתא, קונטיננטל קנדה-אייר קנדה קובה-קובנה מאלייסיה-מאלייסיה אייר סינגפור-סינגפור איירליינס סין-אייר צ'יינה תאילנד-תאיי, ועוד חברה ששכחתי אוסטרליה-קוואנטס פיליפינים-פיליפין איירלינס יפן-JAL קוריאה-קוריאן אייר הונג קונג-קתאיי פסיפיק פולין-לוט רוסיה-איירפלוט שכחתי בטוח מלא ואולי טעיתי בכמה

s h n i t z e l

New member
יש עוד...

אתיופיה- אתיופיאן אירליינס צ'כיה- CSA בלגיה- סבנה (לשעבר) גרמניה- קונדור, אייר ברלין בלרוס- בלבייה קפריסין- סייפרוס דונביה- אירופלוט דונ הולנד- KLM מצרים- אג'יפט אייר, איר סיני הונגריה- מאלב רומניה- טארום אוקריינה- VV קזחסטן- קזחסטן איירליינס יש עוד המון צ'ארטרים... שאני אמשיך?

jonib

New member
ארגנטינה

אארולינאס ארחנטינאס אוסטראל סאוטר וינדס אמריקאן פאלקון דינאר

נוב 00

New member
תיקון קטן...

ארולינייס ואאוסטרל הם אותה חברה שאיחדו ביחד... פעם היה גם לאפה, אבל היא פשטה את הרגל אחרי שהמטוס המשיך לתוך תחנת דלק יום אחד..

נוב 00

New member
מהתחלה...

פעם היתה חברה Aerolineas Argentinas ובנפרד היה AUSTRAL , הם עשו איחוד ביחד וזה אותה חברה עכשיו ובקשר למה שכתבתי על לאפה (LAPA) , זאת חברה ארגנטינאית שהיתה קיימת עד לפני כמה שנים ופשטה את הרגל בעיקר בגלל שבטיסה מבואנוס איירס לקורדובה המטוס במקום להמריא המשיך על המסלול חצה את הגדר ונכנס בתחנת דלק, הרבה נוסעים מתו והיו הרבה חקירות ובלה בלה, כנראה בסוף זה בגלל תחזוקה ירודה..

jonib

New member
אז ככה

aerolineas ו AUSTRAL L.A היו הרבה זמן אותה חברה רק על הנייר המטוסים היו שונים.. לוגו.. הכל רק עכשיו אפשר להגיד שהם אותה חברה אפילו שזה קרה רק בהשפעה של החברה הספרדית שקנתה את שתי החברות בכל מקרה בגלל זה רשמתי אותם בנפרד ו LAPA פשטה רגל הרבה אחרי התאונה... הם שינו את השם ל ARG אבל עדיין לא הצליחו להשתקם אחרי התאונה ובגלל זה הם פשטו רגל

YHS

New member
עם כל הכבוד

שירשור מיותר למדי. הרי יש הכל ברשת. הנה. איזה מטוס כל אחד אוהב אי אפשר למצוא, אבל רשימות של חברות? בשביל מה המציאו את גוגל? לחפש AIRLINES LIST

YHS

New member
וואללה?

בגלל זה גם הסברתי איך למצוא בגוגל. אין לי ספק שיש גם רשימה מלאה.

YHS

New member
חמודי

אל תהיה חוצפן ואל תחלק כאן הוראות! אביע את דעתי גם אם 200 אחרים ענו.

YHS

New member
../images/Emo6.gif

כועס? מי כועס? סתם מתגלגל מצחוק על כבודך האבוד כאשר ניסית להרים שירשור וגילית שיש הכל באינטרנט. במקום להגיד תודה אתה ממשיך לקשקש... תפתח עוד שירשור - שמות של מטוסים והחברות שמייצרות אותם.... (סוד, גם לזה יש טבלאות באינטרנט). ROTFL

אני באמת לא מבין מה הבעיה שלך

השרשור שפתחתי לא היה לרוחך. בעיה שלך. אל תגיב לו. אתה לא המנהל פה ואתה לא יכול להחליט איזה שרשור טוב יותר נחוץ יותר ומעניין יותר לפורום הזה. יותר מזה אם השרשור היה מפריע אני מאמין שמנהליי הפורום היו אומרים משהו. עובדה שגם הם כתבו בו. שיהיה לך ערב נעים.

YHS

New member
אני גם לא מבין מה הבעיה שלך

העלית הצעה לשירשור ואני הצעתי פתרון. לא החלטתי שהשירשור מיותר. הבעתי את דעתי שהשירשור מיותר, לא היה בו שום דבר "שאינו לרוחי" סתם דיעה והצעה. בין אם זה מוצא חן בעיניך או לא, אני בעל זכות להביע כאן את דעתי בדיוק כמוך. לא אמרתי שהשירשור מפריע, אלא הצעתי דרך יותר קונסטרוקטיבית לקבל את המידע. יכולת, כמו שגם אמרתי כבר, להנות מהמידע שתרמתי, כי זו משמעות הפורום - לקבל מידע מכולם. (אני מניח שכוונתך לא היתה לבדוק את הזיכרון של חברי הפורום לגבי שמות של חברות תעופה, אלא להגיע לבסיס מידע משותף). בודאי שגם מנהל הפורום זכותו להשתתף בשירשור ובודאי של הבעתי על כך דיעה שלילית. אם לא הצלחת להבין זאת ובחרת להתנפל, במקום לבחור בגישה החיובית - חבל. אולי בפעם הבאה שתשאל שאלה ותהיה זקוק לעזרה (שלרוב אני נותן בחפץ לב) לא יהיה בי רצון לענות לך. ובבנין ירושלים נחומם ותבוא גאולה לציון.

למעלה