חברות

vered98

New member
חברות

גלי שלום! אני פונה אלייך בשאלה מאוד חשובה יש לי שני חברות שם האחת אושרית נולדה ב26/8/77 ושם השניה ליאת 5/6/77 הייתי רוצה לדעת האם החברות בנינו אמיתית והאם יכולה האחת מהם לפגוע בי, האם עליי להיזהר מאחת מהם?או האם הקשר הוא חיובי ובונה ויש להמשיך לתפח אותו. אשמח לקבל תשובה תודה! אני נולדתי ב29/8/84

../images/Emo140.gifתשובה

אם הינך כל כך מפחדת מדוע את שם? דבר נוסף לא ברור מהות הקשר שלך עם בחורות גדולות ממך ב-7 שנים, אני אומרת, כבדהו וחשדהו . הבחירה שלך מי יהיו חברייך, מאוד קשה לקלוט אנרגיוט של צד ג' מעל הנט, אז עשי שיקול מה הכי חשוב לך בחייך . באהבה אריאלה

vered98

New member
תגובה

לאריאלה שלום! קודם כול מה הבעיה בגיליים שלהן, אני מתחברת יותר לאנשים הגדולים ממני,אם היית מכירה אותי היית יודעת שאני אולי בת 23 אך אני בוגרת הרבה יותר. אני שואלת את השאלה כי יש לי סיבה, תודה בכל אופן שבוע טוב.

יש רמז

מאוד ברור בתשובתי. אף אחד לא יחליט בשבילך, תיקשור זה יעוץ לבחירה, את יכולה לבחור להיות שם או לא... אין קשר בין בגרותך לבין הפרש הגילאים עם 2 הבחורות האלו, שעליהן שאלת. אם זה עניין של חיים , אז לא שואלים על גבי הנט, אלא ביעוץ אישי. וכן, תיקשור לא אמור לספק את דעתך, אלא לתת לך פאן לחשיבה. ובטח איננו יכולים לנחש את סיבתך לשאלה. בהצלחה ושבוע טוב

הי ורד

אני לא מתקשר ולא כלום אבל אני ממש לא אהבתי את התשובה שאריאלה סיפקה לך.. היא אומנם צודקת במה שהיא אמרה אבל בדברים שלה אין מהות של מתקשרת.. חסר לי הטון האוהב בכתיבה שלה.. אז אם את רוצה סתם עצה ידידותית לכי עם הלב שלך, לפי דעתי זאת הדרך הכי נכונה וגם אם היא בסוף לא הכי טובה לפחות היא הכי אמיתית.. זה מה שגורם לי להיות שלם עם עצמי הבחירה של הלב.

v e r e d 9 8

New member
תגובה ללהב

להב שלום! קודם כול רציתי לומר תודה על שהגבתה לתשובה של אריאלה ואכן אתה צודק. לא רציתי להמשיך להתווכח איתה אני יודע שהיא ענתה בצורה לא יפה ולא משכנעת בעוד שהיא אכן צריכה מתקשרת ואמורה לתת הרגשה נעימה.

למעלה