חבריא
סופ"ש נפלא

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
חבריא../images/Emo24.gifסופ"ש נפלא ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

wan

New member
סוף שבוע מקסים לכולכם../images/Emo140.gif

לא יכולה לראות אוכל
..אז חסה רימונים ופמלה עושים יופי של עבודה....וזה גם טעים פחד.... מה נשמע אי שם על ההר הירוק? ובגשר? מה נשמע בעמק? שבת שלום

מאקי

New member
שבת שלום מתןקה ומדהימה

חזרתי מאחהצ של טעימות זיתים מרקחות ו..... סטייק חציל הכי טעים שאכלתי שתיתי גם 5 ליטר תה מדהים ואני מרגישה בלון... מבטיחה מתכון ברגע שאקבל ולא זה לא דומה למשהו שאכלתי כבר... שבת שלום טעימה לכולם.. מחר אחהצ של גבנים .. מבטיחה דיווח.

r66

New member
נו יופי...בשלווה ובנחת אגוזים מפצחת

אילו לא הייתי עובדת מחר הייתי אצלך
אני מסוגלת להתנחל אצלך כל שבת

מאקי

New member
גם וגם את יכולות להיות שם או כאן או

פה ממש............ טוף? ונירה תכין קפה.. וWAN תגמור מוקדם .. לצום כמובן. ותבוא להאכיל אותנו קבענו?????????

ברוזונת

New member
מצידי...

אני התכנון שלי הוא לישון ולישון ולישון... עדיין לא החלטתי איפה הולכת לבלות את הצום כאן בבית או אצל ה
כנראה בבית... במיטה שלי עם הספרים שלי.. המחשב ממש ליד המיטה כך שאם צריך אני במרחק קריאה קטנה

נירהמ1

New member
אהיה כאן - אבל הפעם את מכינה קפה

מלווה בעוגה. איזו פרוסת בראוניס של מאקי.

מאקי

New member
זהההההההו.

אני מכינה בראוניס ועוגת גבינה הר של סלט מיונז וסלט תירס 2 לחמים כבד קצוץ רוסטביף ומלאן עוגיות חזרתי לא מכבר מקניות מתי? חלק היום חלק מחר בלילה שאשוב מעבודתי וחלק ביום ד אחרי בית הקברות ממש ממש לפני............. הצום הלא צמי...

נירהמ1

New member
גם עוגת הגבינה שלך טעימה - הכנתי

אותה כבר כמה פעמים. יש לה מקום של כבוד בקובץ מתכוני עוגות הגבינה שלי.

מאקי

New member
נירה תודה מקרב לב על הפרגון...

אני אכין גם קנקן חליטת תה... עברנו לתה ביום כיפור.. וזה יושב על הפרקולטור ששומר על זה חם...... אני מקווה שכמות השתיה והשטויות יספיקו לכל המתארחים אצל החברה שלי.. צום קל לצמים חתימה טובה לכולנו. אושר בהמון והמון בריאות ממני לכולכם...

נירהמ1

New member
זו לא היתה מחמאה - העוגה באמת

מאוד טעימה.
מאחלת לך בהזדמנות זו: שנה טובה ומתוקה שנת בריאות ואושר ושתצליחי בכל מעשי ידייך. וכמובן, צום קל, וגמר חתימה טובה.

למעלה