חבריה בהצלחה !!

danistar

New member
חבריה בהצלחה !! ../images/Emo13.gif

קודם כל מזל טוב להקמת הפורום הזה , אני כחובב מוזיקה עברית ( 400 הדיסקים שלי שרובם עבריים יעידו על כך ) וכמנהל פורום בתפוז מאחל לכם עמיתי הרבה בהצלחה בפורום החדש הזה . בעבר נהלתי פורום נוסף על הגשש החיוור שלצערי נסגר בינתיים אבל הרוח הגששית נשארה איתי - הלו זה רדיו ?? . הצגת השמות שלכם באופן הומוריסטי ישר מקפיצה אותי אל אחד מהאומנים הכי אהובים עלי .. יוסי בנאי . אני לא חושה שצריך לדבר על השיר שאופן הצגת השמות מזכיר לי אבל שאלונת אליכם .. איזה זמרים צרפתיים תרגם ושר יוסי במהלך הקרירה שלו ?? דני

קליבר

New member
ז´ורז´ בראסאנס היה אחד מהיותר

אהובים על יוסי בנאי, ירום הודו.

danistar

New member
ממ .. ואצל מי מהם הוא ביקר בבית ??

ואפילו שר לו את אחד השירים שתרגם בתוכנית טלוויזה צרפתית שבה השתתפו שניהם ??

danistar

New member
טוף ... פיתרון התעלומה : אצל מי

ביקר יוסי בנאי .. יוסי ביקר אצל ג´ורג´ באסאנס בבית שהיה אחד מהאומנים הנערצים עליו ובעקבות כך החליט לתרגם את שיריו לעברית . לימים ג´ורג´ מצידו הזמין את יוסי להשתתף בתוכנית טלוויזה שהוא עמד להופיע בה ויוסי ההמום שהעניק באותה הזדמנות ת התקליט עם התרגומים מתנה , נתבקש לשיר את אחד השירים בשידור חי . יוסי שהתרגש נורא סיפר שהוא ממש בלע את המילים אבל בסוף הכל הסתדר .. ואגב שותפו לדירה של יוסי בנאי בתקופת לימודיו בפריז היה לא אחר מאשר אבנר חזקיה ז"ל . יוסי הרבה לספר על התקופה הזו באחת התוכניות שהוקדשו לו וסיפר כיצד למרות היותו תפרן היה חוסך מהפה כדי לראות הצגות ומופעים וכיצד התאהב בשירתו של בארסנס . כאשר סידרו לו פגישה עם בראסנס בשבילו זה היה כמו להיפגש עם אלוהים. ולסיום אמליץ בחום על התקליט של יוסי "לאט" והספר "מכתבים ברוח" שמשתלבים היטב זה בזה. דני

למעלה