חבריה יקרים,
אשמח לכתוב על,,,,

חבריה יקרים,../images/Emo65.gifאשמח לכתוב על,,,,

תערובות ,שמנים,וכ"ו. רק תבקשווווווו. נו,,,,אני ממתינה,,,,, לא להתבייש,,,,

../images/Emo42.gif

אביבה,,, מה התערובת שהכי מתאימה למסאג' אנרגטי לפנים, שפותח את הקליטה האינטואטיבית, פותח לקבלה ומחבר אותנו עם הרבדים היותר עמוקים שלנו... איזה בוקר נהדר,,, השמש מחייכתתתתתתתתתתתתת

../images/Emo24.gifלהבונת,,,תערובת לפנינו היפות

השמנים האתריים המומלצים. פטצו"לי. סנדלווד. קמומיל. לבונה.הנה היא שוב באהבה. פלמהרוזה. גרניום לבחור 4 סוגי שמן אתרי, מהקבוצה, 2 טיפות מכל שמן,לערבב יחד. להכניס לצנצנת זכוכית,בגודל 50-60 מ"ל. ולהוסיף חמאת-שיאה,שהחמאה קרם בסיס,מאגוז . לערבב היטב את השמנים עם הקרם-בסיס. ויש לנו תערובת לפנים ,מוכנה ומזומנה. יום שמח ועליז,ובשורות טובות

מה עם קצת קוסמטיקה?

משהו לניקוי הפנים? משהו לקמטים? משהו להסרת תאים מתים? יאלה טיפוח, יופי וניקוי הפנים!

../images/Emo24.gifברוכה הבאה,קוסמת מהקונסוליה,

לניקוי הפנים,כמה אפשרויות.
לעור יבש, שמן אתרי רוז 3 טיפות,ושמן אתרי גרניום 4 טיפות את השמנים האתריים לערבב בכפית אלכוהול, ולהכניס לבקבוק זכוכית של 100 מ"ל ,מים מזוקקים . לנער היטב ויש מי פנים.
לעור שמן. 2 טיפות שמן אתרי ברוש,ו-3 טיפות שמן אתרי ערער-ענבות-. להכין את מי הפנים ,כמו בדוגמה הראשונה.
לעור הפנים ,לקמטים. סנדלווד ,גרניום,רוז,פלמהרוזה. מכל שמן אתרי 4 טיפות,לערבב את השמנים ביחד, ולהכניס את השמנים לצנצנת זכוכית בגודל 50-60 מ"ל ,ואת הקרם בסיס ,חמאת-שיאה, לערבב ביחד היטב, ויש קרם פנים.

shib

New member
ושוב אני עם שאלות לתינוקות......

מה עם תערובת, לתינוקת (בת שנתיים) לשינה עריבה ושקטה, בלי שיעול, ליחה, וסתם כל מיני התעורריות לבכי.... תודה!

shib../images/Emo24.gifתערובות ,לגיל שנתיים,,,,

להרגעה, שימוש במבער ,
לילדים מגיל שנה וחצי עד גיל ארבע. 1 טיפה שמן אתרי לבנדר,ו-1 טיפה שמן אתרי קמומיל.
להתקררות ,השימוש במבער.
לילדים מגיל שנה-וחצי. 1 טיפה שמן אתרי טיטרי-עץ התה האוסטרלי. ו-1 טיפה שמן אתרי אקליפטוס.
לנדודי-שינה,השימוש במבער.
עד גיל חצי שנה 1 טיפה שמן אתרי קמומיל 1 טיפה שמן אתרי מנדרין.
מגיל חצי שנה עד-שנה וחצי. 1 טיפה שמן אתרי קמומיל. 1 טיפה שמן אתרי מנדרין 1 טיפה שמן אתרי לבנדר.
מגיל שנה וחצי עד גיל ארבע. 2 טיפות שמן אתרי סנדלווד.

למעלה