חבר'יה, נזכרתי בשאלה מסקרנת ש...

VAMPhantom

New member
חבר'יה, נזכרתי בשאלה מסקרנת ש...

פעם נשאלו אנשים, בנוגע ללנון, אילו לא היה נרצח, והיה חי עד היום עדיין, לאיזה סגנון מוסיקה הוא היה חותר הפעם?

המממ... לפעמים רצח מנציח...

יותר טוב מחיים ארוכים... אני מאמין שאם ג'ון היה חי עוד זמן רב הוא לא היה ממש מתפתח לאנשהו, ורק נסוג לו לאחורה, מוציא איזה אלבום עלוב פעם בעשר שנים וזהו... משהו כמו המצב של פול (למרות שפול מוציא פעם בשנתיים). אני לא חושב שהוא היה הופך לראפר החם של העולם או איזה כוכבת פופ בת 19. בוודאות שלא.

מאור 87

New member
../images/Emo45.gif גם לדעתי..

אם ג'ון היה בחיים הוא לא היה מתאמץ אפילו ומנסה לכתוב חומר חדש.. אלא מקסימום היה מופיע עם פול ורינגו מדי פעם למטרות צדקה..

ביטלמן

New member
אני לא מסכים איתך

פול זה בנאדם אחד ג'ון זה בן אדם אחר לדעתי עם ג'ון היה חי היום הוא היה יותר מצליח מפול לדעתי (עם הוא היה חי עד היום) כשרון הכתיבה של ג'ון אף פעם לא ולא איכזב (לפחות לא אותי) לעומת זאת פול בימים האלה כותב שירים די רדודים עם לחנים די טיפשיים דוגמא: " try try try try not to cry cry cry" נכון נשמע טיפשי? לא האמנתי ששמעתי את השיר הזה איך יכולת הכתיבה והלחן שלו ירדה כל כך ):

VAMPhantom

New member
סינתיה...למה נראה לי ששמעת זאת...

בעבר?
אגב, אכן, לדעתי ולדעת רבים, כמה שזה נשמע מוזר, ג'ון לנון מאוד התענין ברגאיי, יש שטוענים שאילו היה חי, היה מתחיל לייצר גם מס' להיטי רגאיי
בין היתר גם אני אישית מאמין שהיה מוציא גם כמה להיטי ג'אז, פשוט מאוד: לנון אשף! בכל הנוגע לכל הזרמים במוסיקה

אז זהו שלא. ../images/Emo70.gif

לא שמעתי זאת בעבר, זה פרי יצירתו של מוחי הקודח. ואני מסכימה איתך בקשר ליכולתיו הפנומנליות של ג'ון.

למעלה