חבריה- שיהיה לכם יום טוב...

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
חבריה- שיהיה לכם יום טוב... ../images/Emo42.gif

מאחר ואני הולכת לישון רק עכשיו... בטח לא אמצא כאן מחר בשעות האור שלתוכן אני צריכה לדחוס עוד לא מעט קריאה... יש לי הרבה קישורים לעניין אתכם בהם... מקווה שאגיע לכך לאט לאט.. ובינתיים- מה דעתכם על הנ"ל- של ד"ר אודי בר (הבנתי מהערה כי יש איזשהו מטען כנגדו?..)

daud

New member
האמת התחלתי לקרוא ו.......

אני חושב שאני אחזור לזה אח"כ אני מתכוון כבר בפיסקה הראשונה היתה לי הרגשה מוזרה ו עכשיו לאור הפיסקה השנייה נראה לי שאני צריך ללכת ולבקש מהרופאים שנתנו לי את התואר המפוקפק של "חולה בפיברומיאלגיה" שיתנו לי חוות דעת נוספת האם אני בכלל גבר מממ בינתיים אני רץ לבדוק מול המראה

daud

New member
חזרתי לזה ו............

אני לא יודע לגבי המשתתפות/פים בפורום, אבל אני כניראה ממש לא מתאים להגדרות של המועמדת למחלה........ חוץ מזה שקיים אצלי חשד שעדיין לא הצלחתי להשיג לו אישורים רפואיים מוסמכים לכך שאני זכר ולא נקבה אז אני לא כ"כ מתאים ליתר ההגדרות לחלקן ללא ספק בצורה חד משמעית!!! אהבתי במיוחד את הקטעים של החינוך מהבית של "לא למרוד" ואת העניין של תממיד לרצות אחרים. חלק נכבד מהמשתתפים בפורום מכירים אותי בחיים האמיתיים, וחלקם אמנם רק בחיים האינטראקטיווים. אבל אני חושב ש כולם יכולים לומר ש זה לא כ"כ אני
בקיצור מעניין אם הוא מקבל ממכבי כי אם כן אז אני מוכן ללכת למרפאה שלו ולתת לו לבחון אותי ו או לשנות את דעתו (מה שלא קורא בד"כ לרופאים) או לשנות את האבחנה שלי או לאישה או לבריא

sayv

New member
נראה לי שהוא מקבל רק פרטי....

אז נראה שאתה נשאר תקוע- גם גבר וגם חולה... :)

daud

New member
פרטי אז......שימשיך לקבל רק נשים../images/Emo13.gif

sayv

New member
נראה ככה... אבל הוא כותב שהוא ראה

גם גברים אבל שהם לא היו חולים בפיברו באמת. זה נראה לי די מגוחך, אני יכולה להכתיר אותך כגבר רגיש- ולכן חלית?....:)

daud

New member
טוב אז אם את אומרת אז..........

לא נשאר לי אלא לחכות לגיל הבלות האמת אני לא יודע נראה לי שלאחרונה המחזור שלי מאחר מה את אומרת האןם אני מבריא ?

sayv

New member
מאחר באיזה 20 שנה או משהו?..

אני חושבת שזאת סוגיה מיוחדת, וצריך לפנות דחוף לאודי בר.. אין ברירה.

daud

New member
אולי כל העניין הוא תרגיל עוקץ....

אולי אודי בר מתכנן לדפוק קופה מכל החולי פיברו הגברים שיכולים להרשות לעצמם רופא פרטי אבל לא נראה לי עדיין אם הוא היה הולך על לומר שאצל נשים אין את המחלה הוא היה עושה קופה הרבה הרבה יותר גדולה

sayv

New member
בהחלט משהו מוזר....

תחשוב על זה שלהגיד שלגברים אין זאת לא הסתכנות גדולה מדי.. יש לו בלי קשר- כל מיני המלצות על תוספים- שמבטיחים שיפורים- ודווקא לא הרבה או משהו שנשמע מופרך. ביקשתי ממנו בשאלה שיפרט קצת יותר אבל הוא כ"כ שקוע בחקר המיניות של חולה הפיברומיאלגיה הגברי שאין בינתיים תשובה..

daud

New member
איזה חולה פיברו גברי ? ../images/Emo13.gif

חשבתי שאין דבר כזה

sayv

New member
נו - הוא עסוק בלהוכיח לו שהוא טועה/

לא קיים.

sayv

New member
יותר טוב..

הוא ההיפך המושלם משוביניסט- בכלל מתעלם מהחוויה הגברית כפי שגברים מתעלמים מההוויה הנשית (שוב.. המאמר מאתמול...)

daud

New member
אז את מתכוונת שהוא לא גבר ???

מכאן שבמידה ויהיה לו פיברו אז הוא יוכל להמשיך ולהחזיק בדעתו???

sayv

New member
נראה שכן, בהתחשב במה שמירה כתבה

שיש לו לופוס שנחשב מחלה של נשים ובכ"ז...

נאן

New member
ההבדל בין המאמרים

יש לו טעות בעצם אולי כמה לרופא הזה כי יש גברים במחלה הזו גם. ואולי בעצם הוא לא יצא מהאיזור כדי לבדוק בארץ כמה חולי פיברו. עכשו הדבר השני. זה תוקף גם בגיל צעיר ולא רק בשנות 40 את הנשים. מה עוד שמה שהוא כותב זה ההפך מדר " אלקיים שכותבת שזה עובר בגיל המעבר. אז מסקנה רופא הוא לא הסוף פסוק. כי ביננו יש נשים צעירות וגברים מתחת לגיל 40 שחולים בזה. דבר שני. עם בגיל המעבר זה נעלם אז אני.הוכחה לזה שזה מחריף.... למרות שאצלי גיל המעבר הוא לא טבעי בגלל המצב. לזכותו הוא היה עדין מה שדר" אלקיים לא ממש היתה. אז נזקפו לו נקודות זכות אצלי. נאן

sayv

New member
הוא ספקולטיבי, מותר לו..

אלייקים גם העלתה כמה דעות רווחות לכל מיני כיוונים בעיקר אמרה שצריך להמשיך לחקור ועוד כמה דברים לא שערורייתיים שמקובלים עלי...

למעלה