חבריוס....סקר חדש! *תופים ומחולות*

Synthetic mE

New member
חבריוס....סקר חדש! *תופים ומחולות*

טוב, אז הוא לא שנון במיוחד וגם די...צפוי אבל מה אני יעשה שהתרגלתם ללוקסוס??? הצביעו נא...

Synthetic mE

New member
../images/Emo10.gif

התאמצתי והתאמצתי ואיש לא בא! נאלץ לגרור אותכם מהאוזן לכאן... יאללה מחלקה צ´יק צ´אק להתפקד! ולמנות לי 2 פרקים שאהבתם במיוחד! (לפני שההודעה בת שבועיים...) גיתית (מנסה להיות שנונה, ומושפעת מהמכתב המוזר שמונח לה עכשיו על השולחן, מוכר גם כצו הראשון)

E l i a n

New member
הי,הי..התפקדות!

הצבעתי לפורום שלך!
אממ.. הייתי גם עונה על השאלה..אבל אני עוד לא נמנית על הצופים הקבועים של הסידרה..כי אני הרבה יותר אוהבת לראות אותה עם תירגום,משמע,אני רואה רק פעם בשבוע..ורק אם זה לא נופל על ארוחת ערב.. (-איזה מין שעה זה 19:30 ביום שישי?!?!-תוחלף השעה לאלתר!!) מה רציתי לכתוב לך,גיתית,ושכחתי.. אה! אממ..דאגת להגיד לנמרוד שיש לך פורום בנושא?.. רק שאני אדע אם הוא יודע.. ומה עוד.. אולי אני אביא לך קהל לפורום שבוע הבא. אני מכירה כמה בנות מיב´ שאוהבות את הסידרה.. אולי הן ירצו לכתוב.. That´s It. שנה מוצויינת שתהיה לך,לבני ביתך,ולכל חברי הפורום! מאחלת... אני!

E l i a n

New member
זה מה שקורה..שחושבים מהר..

אני תמיד קוראת את ההודעות אחרי שאני שולחת אותן.. והטעות שלי היא שכתבתי שהצבעתי לפורום שלך.. אז נעזוב את זה שבאמת הייתי מצביעה לפורום שלך.. אבל התכוונתי לכתוב שהצבעתי בסקר שלך.. אופסי..
טוב, אני לא אציף יותר את הפורום.. מבטיחה... "תהיי יפה ותשתקי". ..אבל אני לא יפה.... E l i a n

למעלה