חברייה

חברייה ../images/Emo70.gif

זהו זה
צ"בר ההצלחה של כולנו! לא משנה אם בחרתם או לא יש לכם נציגה במועצה מהיום וקוראים לה צ"בר ,אז כן אחרי עבודה מאוד קשה עשינו את זה!
צ"בר נכנסה למועצת העיר בכוח של מנדט ושליש!
(יש עוד קולות חיילים) צב"ר ההצלחה שלכם עכשיו חובת ההוכחה עלינו שנוכיח לכם כמה חשובים אנחנו בשבילכם המשך 5 שנים צעירות!

Ne§t£A Gi®L

New member
חחחח:)../images/Emo108.gif

לדעתי, לפני הכל-כדאי לשנות את השם של המפלגה. צעירים במחשבה רעיונית? כאילו...WTF?!

Hii BiTcH

New member
חחח צודקת...

כל פעם שמדברים על המפלגה הזאת בא לי חומוס!!! חחחחח... תגידו אנשים...באיזה עוד פורמים אתם? כי אני לא רוצה להיות רק בפורום אחד (כן כן זה הפורום הראשון שלי) אני קוראת פה ת'הודעות שבע מאוד פעם כל יום ו*קצת* *קצת* נימאס

cobainos

New member
בלאט!תשובות בשבילכן

צב"ר-צעירים בעד ראשון...במילים אחרות צעירים מתחנפים לניצן גנית-אני הכי פעיל בפורום הזה,מידי פעם אני ב:חדרי כושר,מכוניות,זיהוי שירים,שלמה ארצי...דליל ביותר

cobainos

New member
והפורום הראשון שהייתי בו

איך שכחתי,זה הפורום שבשבילו נרשמתי לתפוז בעצם... פורום נוער מרצ!אני שמאלני גאה
היום אני פחות פעיל בו..

חןשסק

New member
חחח אני גם נזכרת ישר בחומוס...../images/Emo42.gif

אני... אני לקחתי הפסקה מאוף טופיק למרות שאני מתה על האנשים שם. אני בזיהי שירים כי music is my life אני בהומר כי זה הפורום הראשון הרציני שהייתי בו. הממ ופעם היה לי עבר עשיר בהרבה פורומים.. הייתי בחלומות, חלומות צלולים, שירה וכתיבה יוצרת, סופרים צעירים, רומח הדרקון, תמונות מצחיקות ו.... זהו אני חושבת... חחח תחפשי לך קהילות מעניינות.. המורדים למשל... סתם הצעה חח

קיר קמט

New member
אממ אני בכלמיני פורומים

בפורום תיכוניסטים שאני מנהל (ואין מה לחפש שם, עוד מעט נפרסם הודעת פטירה.) בפורום כדורסל אני כותב הרבה בפורום כדורגל גם אני כותב הרבה ואני מגן האור (הליגה האיטלקית) והצדק (מילאן.) בפורום אגדות רוק כתבתי פעם הרבה, היום אני סתם קורא שם (וגם לא את הכל...) ואני אתכם כאן ולפעמים בפורום משחקי תפקידים ולפעמים בתחבורה ציבורית (אבל זה רק כשיש לי מה לשאול, אני זנזון. גועל נפש עליי.) ולפעמים בזיהוי שירים, גם כשיש לי שאלה (בדרך כלל אני שואל בשביל אחרים, נצלנים כולם.) פעם הייתי בפורום שנות השישים (או בשמו הידוע יותר - פורום גידול חצילים במזרח התיכון) בפורום קומוניזם וסוציאליזם זכרונו לברכה (הוא באמת מת, לצערי.) בפורום סמולוויל (לאנה לאנג אהבת חיי אחריי גנית
) ובפורום של מי השורה הזאת ודרו קארי. פעמים רחוקות הייתי גם בפורום רוק ומטאל (שהיום הוא פורום מטאל.) ופעמים עוד יותר רחוקות בעבע"ב (על בנים ועל בנות) וכמה פעמים בפורום של הצ'אט ופעם אחת באופטופיק כי מישהי ביקשה ממני להצטרף לשם (אבלל מהר מאוד הפסקתי.) ולפעמים גם בפורום משוב. וזהו.

cobainos

New member
וואיי...

מה כבר יכול להיות בפורום תיכוניסטים?דיבורים על הבגרויות?אבל חפיף... כדורסל וכדורגל,אני הייתי כמה פעמים אגב,קראתי בעיקר ושאלתי שאלות חבל שאין פורום סוציאליזם וקומוניזם,הייתי הולך אם היה והייתי יודע עליו גם. ובאוף טופיק כולם משוגעים!!!:)) וקיר-די...ליגה איטלקית זה לא טוב!!ואם כבר קבוצה שם אז אינטר(אני יודע שמשחקים זוועתי,אבל אני אוהד אותם מימי דלבקיו וכל אלה...קצת לפני שמוראטי הזרים את התקציבים העצומים,גיל צעיר בקיצור) אגב בכדורסל-כמה עולה לעשות מנוי למכבי ראשון?

חןשסק

New member
../images/Emo2.gif אתה רומז../images/Emo42.gif

שאני משוגעת?! יותר נכון- משוגעת בהפסקה?!
כן... אתה אומר את זה ישירות חח...

cobainos

New member
חס ושלום,אם מישהו משוגע פה

זה אני שמשוגע עלייך!!! (עכשיו כולם ביחד:אוווווו)

Hii BiTcH

New member
אווווווווו....

חמוווווווווווודדדדדדדדדדדדדדייייייייייייםםםםםםםםםםםםםם

קיר קמט

New member
כבר חשבתי

ציטוט של מה שחשבתי "זה אני שמשוגע שאני איתך" ממש נפש רומנטית יש לי

קיר קמט

New member
דיבורים על הבגרויות- דווקא לא

זה בפורום לימודים. האמת, זה פעם היה כמו בלוג אחד גדול של כלמיני אנשים. היום זה סתם מת.

קיר קמט

New member
מתי דלווקיו היה באינטר

הוא לא היה... מה אתה מבין אני עם מילאן מ96 שזה השנים הרעות. מלדיני השחקן הכי טוב בעולם ליברפול על אתה יודע מה שלי
וליגה איטלקית זה מאוד טוב סטיגמט.

קיר קמט

New member
וואללה, קבל תיקון

הוא כן היה... ותודה לאתר של רומא על התיקון. היה שתי קדנציות וכבש 5 גולים ב37 משחקים... מרשים (לא!)

cobainos

New member
אני יודע שהוא היה ,והיה גרוע

שנים גרועות,אין אליפות מ89 ככה אני ...יש לי נטייה בכדורגל לאהוד לוזריות(חוץ ממכבי חיפה) ואני לא זוכר מתי אמרתי לך שאני אוהד ליברפול.

קיר קמט

New member
איזה יופי, אף אחד לא מסתכל בהודעות

שלי. כתבתי לפניי יומיים
אני איתך בבית ספר, פריק
זה גילעד... ולא גלעד, ילדודס. אני מעדיף להיות עם י'... למי שמתקשה אני אסביר אחר כך

למעלה