חבריי היקרים איו שלום (זו לא הודעת

פרוזק

New member
חבריי היקרים איו שלום (זו לא הודעת

עקב חדירת וירוס מנייק בן זונה חמור למחשב שלי האיי סי והאנטיוירוס שלי נפלו והדברים נופלים פה אחד אחרי השני ולכן לא נותר לי אלה לומר לכם שלום וחיזקו ועימצו לפחות עד שאני יצליח לשקם את המחשב שלי ואני מעוד מקווה שזה יקרה בקרוב שייט טוב בכל קרה אני הולכת לטפל בזה בתכווה שזה לא יהיה כזה בעייתי שלכם פרוז נ.ב. כולי תקווה שאני יוכל לחזור היום בלילה ולומר שהכל בסדר

פרוז

זה וירוס חדש? בכל מקרה אני מקווה שהסתדרת עם זה בלי נזקים וטרדה מיותרת (פירמוט ושאר עיסוקין שאינם יאים ליום שישי אחה"צ..) לי יש
ליד המחשב ובגלל זה אולי עד היום הוא לא נפגע שבת שלוווווווווווווווווווווווווווווום

פרוזק

New member
ברוך שפתרנו מעונשו של זה

יהי זיכרו ברוך וגם זיכרו של הפרפר שנשרף ברגעים אלו ממש על המנורה בחדר שלי והאמת יותר מסריח מהסיגריות שלי. ברגעים אלה ממש סיימנו לעבוד על המחשב ועצלחנו בסופו של דבר לנצח את ה%@@$@@$%^%&#*^ המלחמה איתה קשה אך המעמץ היה שווה. כן כן לכל המעוניינים זה היה וירוס מהדור החדש התלבש ישירות על אחד מקבצי ההפעלה של הווינדוז ומה שבעיקר דפק אותי היה נוכחותו של האנטיוירוס שזיאה את הפולש החמדן אך לא יכל לנפנף אותו מהמערכת ולכן לקח את הקובץ הנגוע ובודד אותו מה שגרם בעצם להשבתת מערכות כללית ועוד לכל המעוניין המנייק (תסלח לי ההנהלה על השימוש במילים בוטות) עובר בעזרת האימייל ליסט פשוט מתלבש על קבצים ושולח את עצמו לכל אותם שאנו קוראים להם חברים. ולכן ידידי בפעם הבאה שתקבלו קובץ מחבר שלכם שהוא גדול מעוד ועונה לשמות מוזרים של קיבצי וורד למיניהם אל ואני חוזרת אל תפתחו עדיף שתימחקו אותו מהר הה ועוד משהו בדרך כלל הוא מנפח את הקבצים למיימדים לא אגיוניים. המנייק (ושוב סליחה) תקף בחודש האחרון כ3000 משתמשים לפי המידע באתר של נורטות אנטי וירוס. ולסיקום לחשב שלום ולי שלום עם כי אני חייבת לציין שיש לי שתיי כויות חדשות על היד מסיגריה (וזו בעמת איתה תעונה) וכמה פחות שערות בריסים לא ממש יודעת למה זה קשור אבל שיהיה שלכם פרוז

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מזל טוב ../images/Emo48.gif

על המחשב ששב לתחיה ובקשר לכל היתר, נו, מה יש לומר. תגידי את בעצם.

ברוך שובך פרוזק

וכל הכבוד שהתגברת על הוירוס במחשב. אני שמחה לפגוש אותך כאן שוב.

למעלה