חבריי היקרים

das3

New member
חבריי היקרים../images/Emo13.gif

אתמול היה הארוע הכי מקסים שהייתי בו בחיי. החתונה הכי יפה שהייתי בה אי פעם. המעמד היה דבר שקשה להסביר אותו במילים- קסום. הכלה היתה מקסימה, יפיפיה והחשוב מכל- מ א ו ש ר ת. האושר ניבט מעיניה- ואני שמחתי. מגיע לה. בהתחלה רציתי ללכת מאוחר, להגיע כבדרך אגב, אבל לבסוף הלכנו מוקדם- ואני שמחה שהיינו שם מהתחלה. התנהגתי בגבורה ולמעט הרגע שהיא צעדה לחופה וזלגו 2 דמעות מעיני (אחת שמחה עבורה ואחת עצובה עבורו) - זה היה כמו..... (קשה להסביר- חלום, כמו מהאגדות). והחתן - בן זוגה - בעלה , שאותו ראיתי והכרתי בפעם הראשונה- חברים יקרים-מ ק ס י ם. עיניים טובות, חיוך משגע, פשוט מלהסתכל עליו , התמלא ליבי בחמימות בלתי מוסברת. היא בידיים טובות - אין לי כל ספק. כשהלכנו, התחבקנו בחוזקה, בלי דמעות, בלי מילים - שתינו מרוצות ויודעות בדיוק מה החבוק הגדול והדובי הזה מכיל. הלכתי לישון עם מחשבות נעימות על הזוג הטרי. היום בבוקר התעוררתי מוקדם- הלכתי לחדרו של בני וחיבקתי אותו בחוזקה ובאהבה ודרך החיבוק כאלו חיבקתי אותו- ובכיתי - בכיתי כמו שלא בכיתי מזמן. אמא בדיוק התעוררה ושאלה את בני - למה אמא בוכה? ובני ברגישות הנפלאה שלו של ילד מקסים בן 9 - ישב שם בחיקי - מחבק אותי חזק ולא מרפה ואמר לה- אני לא יודע. והיא שאלה אותי- למה את בוכה? ואני עניתי- כי אני אוהבת אותו. ולא התכוונתי רק לבני. החיים שלנו ממשיכים-ואנחנו צריכים להסתכל קדימה- אנחנו מתבגרים- ילדנו גודלים וגלגל החיים שלנו ממשיך לו בדרך המופלאה והמסתורית שלו. שיהיה לנו רק טוב. אוהבת אתכם ומחבקת אותכם- על שחיבקתם אותי כל כך חזק.

מיכל@בר

New member
יופי לשמוע שכך עבר הכל, וגם אם

כל הפחדים והחששות שהיו לךך מקודם היו כל כך לגיטימיים, את מאחורי הכל ועם הרגשה טובה. וזה מה שחשוב. כמה שאי אפשר לתאר לפני איך יהיה אחרי.. והחיבוק שלך את הבן שלך, עשה מרגש.. שמחה בשבילך
ויום חדש וטוב לך.

sad

New member
כל כך מרגש לקרוא

וכל כך אמיצה הבחירה שלך

das3 היקרה

כבר בצהרים רציתי לכתוב לך אבל המחשב מתנכל לי... את גדולה. יש לך אתת כל ההסיבות בעולם להיות גאה. עשית דבר שעד לפני מספר ימים חשבת שהוא בלתי אפשרי. נ ה ד ר ת !

למעלה