חברים, איך יצאה לי הספירלהההההההההה

יוכי68

New member
חברים, איך יצאה לי הספירלהההההההההה../images/Emo3.gif

הכנתי אותה משתי רולדות שוקולד של נירה שויאר ושיניתי רק לקמח תופח במקום קמח רגיל....יכולתי לחצות את הרולדה. העוגה גבוהה ומתאימה לתחתית של תבנית 24 עגולה.
 

יוכי68

New member
ועוד אחת...אני מתלהבת

הבן קם ושואל: מי הכין את העוגה??????? לא מאמין.......תנסו. החיתוך לא כרגע רק עכשיו סיימתי להכין אותה.
 

יוכי68

New member
ועוד אחת...אני מתלהבת

הבן קם ושואל: מי הכין את העוגה??????? לא מאמין.......תנסו. החיתוך לא כרגע רק עכשיו סיימתי להכין אותה.
 

יפית מן

New member
יוכי מדהים מדהים../images/Emo202.gif../images/Emo34.gif../images/Emo140.gif

יוכי לא ברור לי איך אפשר מרולדה לעשות כזאת יצירת מופת???? בנות נא להתיחס ברצינות לבקשתי בקשר לביתי היא נשמה טובה מי שיקח אותה יזכה לא רק בגלל שזאת הבת שלי כולם אומרים את זה היא יוצאת עם בחורים אבל אף אחד לא רציני כתבתי לכם על ביתי כי הרי אנחנו כמו משפחה אחת משפחת האוכל הכשר ר ומי שעושה את המשפחה זה הבנות הנפלאות כל טוב..ובמשםחה שמים הכל על השולחן כל מי שמכיר בחור טוב ממשפחה טובה יכול לפנות אלי או למסר יתקבל בברכה לפעמים יש שכן או קרוב משפחה אף פעם אי אפשר לדעת מי יהיה השליח..והרבה שליחים לקדוש ברוך הוא שבת שלום חודש טוב ותודה מראש לכל המתאמצים
 

יוכי68

New member
יפית, הקב"ה ישלח לה זיווג הגון...אם נשמע

נדווח.......אל תלחצי......ה' תמיד עוזר.
 

רותי410

New member
וואווו בריבוע

יוכי, את אלופה!!!! את בטוחה שאין לך מסעדה או קונדיטוריה? ובצדק את מתלהבת. מי לא היה מתלהב? מוכשרת שכמותך. ראיתי את צילומי התהליך שהורדת מוואלה, את יודעת שאני לא מבינה הרבה, אבל לא הבנתי איך הם קפצו מתמונה1 לתמונה 2. לא ממש הבנתי מה עשו, אבל מאחר שאני לא מתכוונת בשלב הזה לעשות, אז אשמור לי את הזכות לשאול לפרטים כשיהיה רלוונטי. איזה פורום נפלא. יבורך מי שהגה את הרעיון.
 

יוכי68

New member
תמונה שמתארת את התהליך מפורום וואלה

מצאתי את התמונה בפורום מתכונים
 

tamarhp

New member
יש לי את עוגות לכל עת של נירה שויאר

באיזה מתכון מדובר, או שזה מתכון שלך? איך מכינים את הספירלה?
 

יוכי68

New member
המתכון לרולדה, ראי בשרשור למטה מסרתי

את המתכון. אם יש שאלות שאלי בכיף.
 

יוכי68

New member
תמר....../images/Emo26.gif

מכינים שתי רולדות מהספר שדיברת עליו....אני החלפתי את הקמח בקמח תופח. חותכים את הרולדה לרצועות שוות.....במקום שאפשר חצי את הרצועה בעוביה. מרחתי מעט ריבה וקרם פרווה מקצפת צמחית, סוכר ופודינג וניל. על תחתית של תבנית 24 מתחילים להרכיב את העוגה: לוקחים רצועה מרוחה בריבה ובקרם ומגלגלים לרולדה קטנה ומעמידים במרכז התחתית, לוקחים רצועה נוספת ומצמידים בהמשך סיום הרצועה הקודמת....פשוט יוצרים שבלול....מצפים מלמעלה ומסביב ומקשטים.
 

יוכי68

New member
פרוסה מהספירלית../images/Emo3.gif

דאגת שתישאר חתיכה בשביל הצילום.......עכשיו היא נאכלת ע"י הבעל היקר שלא מפסיק לשבח.
 

יוכי68

New member
שבוע טוב, מאיוש../images/Emo24.gif

נהניתי להכין את העוגה......בפעם הבאה אכין אותה חלבית היא תהיה הרבה יותר טעימה מפרווה.
 

מאיוש י

New member
אין ספק הפרווה

תמיד מזכיר לי את העוגות המגעילות שהיו מגישים פעם באולמות על בסיס קרם עם מלא מרגרינה ,איחס אני כמעט תמיד מכינה עוגה חלבית שנאכלת בשבת בבוקר ושמרים או בחושה כדי לאכול אחרי ארוחת שישי בערב משתדלת לא להכין פרווה יש לזה טעם לוואי
 
למעלה