חברים איפה אתם?

lion 7

New member
חברים איפה אתם?

מה שלומכם? חג המולד הולך וקרב , מהי המתנה שרציתם אי פעם ולא קיבלתם , אישית רציתי אופניים והורי מנעו ממני המתנה זאת במיוחד. ומאוחר יותר גם האפנועים וכל מה שקשור לדו גלגלי ..חלום על מתנה שרציתם ולא התגשם..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאני פה!../images/Emo9.gif

ואופניים זה גם משהו שמעולם לא ניסיתי-חוץ מבספינינג במכון
! מתנות שלא קיבלתי...ממ האמת לא זכור לי כזה..ברוך השם

lion 7

New member
במכון ?

אני מתכונ לגיל ה4 -7 יא עמי , טוב אז אני יצאתי ה/tapuzforum/images/emo153.gif בשאלת הסקר חח, מה גם מצידי שהבן יקנה אופנוע , רק שישים קסדה על הראש . סתם גם אני מרשה לו אבל שיהיה זהיר .. והיום שאלתי אותם על איזה מתנות שירצו לחג המולד שבו נזכרים בלידת הבן , והם הלכו לכיוון הברבי ויורש העצר מעונין בטרקטורון , מה אגיד ומה אומר , יש גבול לאשליות , טרקטורון לא בבית ספרנו .

ד ר א ל

New member
אני נזכר לשמע שאלתך במשפט ידוע

איני זוכר מאין הוא לקוח, ובכל מקרה מעטים פועלים לפיו. ``שונא מתנות יחיה``. מה שיכול בהחלט לקלקל לאנשים מסוימים את חג המולד. אגב אני לא שייך לשונאי המתנות, למרות שישנו המאבק לקבל את המתנה או לדחות באדיבות

גם אני פה ../images/Emo9.gif

שלומי טוב, מחכה שהיום הזה יסתיים כבר..... כן, חג המולד הולך ומתקרב ואני מחכה בקוצר רוח! אני מאוד אוהבת את חג המולד - אווירה של LOVE IS IN THE AIR
בניגוד לכם, הילדות שלי סובבת סביב אופניים.. אפילו עם מזכורות של צלקות פה ושם מנפילות..
לא זכור לי מתנה שכל כך רציתי ולא קיבלתי! מה שגורם לי לעצור לרגע ולזכור שזה בכלל לא מובן מאליו - הכל בחסד אלוהים
אבל מה שכן זכור לי, שתמיד ביקשתי צעצועים שעושים הרבה רעש
כמו תופים, שאותם העדפתי על פני בובה ו"סט איפור"!! תופפתי ותופפתי עד שנקרעו התופים - מה ששימח את כולם בבית

salt of earth

New member
כתבתי כבר אתמול שאני פה

אבל המחשב כנראה לא שלח. לא נורא, אשלח שוב
מה חדש אצלכם? אצלי קורים כל כך הרבה דברים חדשים וגם טובים (ולא נרדין זה לא מה שאת כל הזמן שואלת עליו
) ומה איתכם? מה הדבר הטוב שקרה לכם לאחרונה

lion 7

New member
ידו השומרת של המושיע

מחבקת אותנו גם ברגעים הקשים , וברגעים הנוחים , היום נשאתי תפילה במקום העבודה שנמצא הרחק מהבית , והרגשתי איך היום עבר . דברתי עם אישתי אתמול ואנחנו צריכים כנסיה דחוף . בנוסף התאומות עברו טבילה מלפני חודש , היה טוב בכך שימחתי את ליבה של אימי היקרה מאד , אני לא בעד צעד זה . בעבר נטבלתי בהיותי קטן וגם אחרי שפגשתי את האדון היפה מבני אנוש , אינני איש מדון ולא ארצה לאכזב את משאלת אימי , בעתיד אם ירצו הבנות להטבל מחדש , אז הן יחליטו לבד . יום טוב , שמח שמלח הפורום ואור הפורום כאן .שמח גם עם המנהלת ודראל האהוב .

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמבינה את זה מאד ליון יקר../images/Emo45.gifועשית צעד חכם

שלום בית זה נורא חשוב, לא צריך להיאבק בזה..אני גם עם מחשבה דומה, אם אצטרך. תודה לישוע האהוב שהחצי שלי כיום מאמין גם, ואנו נקח החלטה זו יחד אם נצטרך, אך אני מתפללת שלא נגיע לזה, ושסהר תקח החלטה זו כשתגדל ותבין ותחליט לאמץ את ישוע לליבה ותיוולד בשנית בשם ישוע המשיח
.

1ysrat

New member
עשיתה את הדבר הנכון

זה קבילה הקתולי למדברי עברית יש בכל הארץ "שלום לך מרים, מלאת החסד, ה' עמך. ברוכה את בנשים וברוך פרי בטנך ישוע. מרים הקדושה אם האלוהים, התפללי בעדנו עתה ובשעת מותינו. אמן."

lion 7

New member
דראל יקר

יש פתגם ערבי האומר , ``אנא ע`נייה ובחב אלהדיה`` ,ז``א אני עשירה וגם אוהבת שיפנקו אותי במתנות . פתגם זה נכתב עליו בפורום יהודי עירק כאן בתפוז . מי מאיתנו לא אוהב מתנות , במיוחד כשהיינו ילדים וכאשר זה בא מפאפא נויל ..

למעלה