חברים, אם אתם תסמכו על זה...

anat11

New member
חברים, אם אתם תסמכו על זה...

שאני אחיה כאן את הענינים, טרשת נפוצה עוד הולכת להראות כאחת מבעיותיכם הקטנות יותר
ענת

anat11

New member
התכוונתי

לומר שאני הרי לא מאלה שכותבות כאן הרבה (אם כי פה ושם נחה עלי הרוח) ולכן - אם השקט היחסי כאן בפורום הוא סימן לזה שלמישהו יש איזושהיא ציפיה שאני זו שאפיח פה רוח חיים, הרי שאותו אדם מצוי בצרה גדולה (כי עלי אי אפשר לבנות בענין כזה). ובהומור המעוות שלי הוספתי שהצרה של אותו אדם היא כה גדולה עד שהצרה של ט"נ עוד תראה לו קטנה. כאמור - סוג של הומור, לא מוצלח במיוחד, אבל זה מה שיש וזה גם יכול להסביר למה אני חוסכת מכם שטויות דומות.
ענת

אורית...2

New member
ענת !!!

לאף אחד כאן בפורום אין ציפיות מאף אחד\ת... ולא "בונים" כאן על אף אחד\ת... כולנו כאן בני אדם, ומדרך הטבע כשאנשים חיים יש להם צרות, ובעיות...כמו לכל בני האדם עלי אדמות. טוב לפחות ,שאת מבינה שההומור לך לא מוצלח ....

anat11

New member
ובכן,

חוששתני ששוב לא הובנתי. אני לא באמת חושבת שמישהו מצפה. זה שימוש בלשון הפוך על הפוך על הפוך. לא משנה, הפואנטה הלכה לה לאיבוד מזמן (וממילא היא לא היתה משהו מלכתחילה). סיאמיתי, אני מקווה שעקבת אחרי הפתלתלות שלי (את נותרת תקוותי האחרונה...).

סיאמית

New member
אני פה, אחותי! ../images/Emo24.gif

ועוקבת בנשימה עצורה
אני הבנתי מיד מה את אומרת ואפילו צחקתי נורא, אבל גם לי קורה לא מעט שבאיזה שהוא שלב בשיחה אני מגלה שנשארתי לבד. לא נורא - אי הבנה. מה גם שרומי´לה החכמה בנשים הבינה בצ´יק מה קורה. שיהיה לך סופ"ש מצויין!!!

אורית...2

New member
סיאמוש , התעוררת ???../images/Emo42.gif

מה שלומך ???? איך מצב העייפות ??? עבר ???? ובכלל איך הכל מתקדם ....כבר יש לך "בטן"??? תני ליטוף לבטן שלך ממני !!!

סיאמית

New member
אין כמעט בטן בכלל...

וגם לא ממש העלתי במשקל עדיין. אולי קילו, קילו וחצי... העייפות עדיין על-הפנים!
שטויות! זה למטרה טובה
הליטוף לבטן הגיע והבטן שלי מלטפת אותך בחזה...
נשיקות לכולכם!!!

סיאמית

New member
בחזרה!!! לא בחזה!!! טעות...

ה"ר" נעלם!!! וזה נשמע רע מאוד
... בכל מקרה התכוונתי שהבטן שלי מלטפת אותך בחזרה, ולא בציצי...

אורית...2

New member
קיבלתי את הליטוף בחזרה ...../images/Emo24.gif

היי סיאמוש !!!הרגשתי באמת משהוא בבטן שלי מקודם...אבל בגלל שהיו לי 3 "פיצים" עלי !!!...אני מאמינה שאחד מהליטופים היה ממך...
ואיזה כיף לי !!! קוראים לי כבר "טטה..."ומצרפים לטטה גם
ממש אושר !!! סיאמוש את עוד מעט "תתעוררי" ה3 חודשים ראשונים עוברים מהר.....
(אחד לך, ואחד לבטנונת שעדין לא רואים....)

RomiVais

New member
אורית יקרה - הכל בסדר???????

ענת כתבה את הדברים ב-ה-ו-מ-ו-ר!!!!! אני מתרשמת שיש פה אי הבנה קלה... לצערנו הרב, באינטרנט לפעמים קשה להעביר משפטים או בדיחות או אפילו סתם מסר, כפי שהיינו מעבירים אותם פנים מול פנים. לפעמים קורה שהכותב צחק ואילו הקורא בכה. הרי בכתיבה, אין "טון" ולפעמים יש אי הבנות. קורה!!! ענתי, לא להפסיק לכתוב לנו, טוב???
ואורית - מקווה שלא נפגעת או משהו...... זה היה בנימה של צחוק, לא משהו אחר. לילה טוב וסוף שבוע נעים רומי

RomiVais

New member
היי ענתי - מה שלומך??? ../images/Emo24.gif

אני שמחה לראות שאת איתנו!!!
ההומור שלך לא מעוות בכלל. אני קצת כועסת על המשפט "... וזה גם יכול להסביר למה אני חוסכת מכם שטויות דומות." מה זה צריך להיות יקירתי????? אם היית אומרת שאת לא כותבת בגלל חוסר בזמן, או בגלל שסתם לא בא לך - מילא. אבל בגלל שאת רוצה לחסוך מאיתנו "שטויות"??? אין כזה דבר פה. כל מילה שכותבים פה היא לא שטות, אלא מתקבלת בשימחה. לגבי השקט היחסי בפורום, נראה לי שהקור עושה לנו את זה. משום מה אנשים לא רוצים לצאת מהשמיכות ולבוא לכתוב... אז זה בסדר, אני מוותרת
כי בסוף כולם חוזרים.
אני בעצמי מוצאת עצמי שקטה יותר לאחרונה... קורה לכולנו, אה?
בכל מקרה, אני מתגעגעת לכתיבה שלך, אז אם החוסר כתיבה נובע אך ורק מהתחשבות בנו - אין לך לך סיבה להתחשב - כיתבי חופשי חופשי!!!
ספרי קצת מה חדש אצלך? איך המרגש? והחיים בכלל? באמת שהתגעגעתי!!! כיתבי בקרוב... לילה טוב וסוף שבוע נפלא רומי

anat11

New member
רומי´לה

שלומי מצוין (טפו טפו טפו) תודה. קצת קר לי, אבל זה אמור להיות טוב לנו, חולי הטרפצת, לא?
אני מחכה בקוצר רוח ללידת האחין/אחיינית מס´ 2 שלי. הלידה צפויה עוד כשלושה שבועות, אם כי בחו"ל לצערי. אחי ורעייתו לא רוצים לדעת מה מין הילוד עד הלידה עצמה. לא עזר לי להסביר להם שיש לי "עצבים רופפים" ואסור להשאיר אותי במתח ולכן "מבחינה בריאותית" הם חייבים לארגן שאני אדע קודם (למשל - לתת לי את הטלפון של הרופא שלהם). לא עבד עליהם הטיעון הזה ואני נשארתי עם חוסר הידיעה שלי.... מכל מקום - אם התינוק/ת יהיו מדהימים כמו האח הבכור שלהם (איזה דודה אובייקטיבית אני, משהו, פשוט קלישאה מהלכת) אז באמת שזה לא משנה. כרגיל, אני עובדת יותר מדי, אבל פה ושם מפנה מקום לבילויים נוספים והאיזון בסך הכל הוא לא רע. כמו כן ממשיכה עם כל פמליית ה"מטפלים" שלי ובין דבר אחד - לשני - לשלישי, עוברים להם הימים (מי אמר "יחי סופהשבוע"? 2 נקודות לאדון משמאל במגבעת הכחולה, זכית בדיסק מתנת המערכת). מקווה שכולם ירגישו טוב
ענת

RomiVais

New member
היי ענתי ../images/Emo13.gif

בהחלט קר בזמן האחרון - ממש קפוא... למרות שהיום באילת ממש ממש נעים וחמים.
איזה יופי, לא ידעתי שאוטוטו תהיי דודה בפעם השנייה, לא ידעתי בכלל שאת דודה - אז מזל טוב!!!
שומעים על הרבה תינוקות פה בפורום שלנו - עושה ממש חשק.......
אני מבינה שלא משעמם לך בחיים, זה נהדר, תמיד להיות עסוקים בדברים שאוהבים. אז תמשיכי להנות לך, ולבלות גם... ואני מקווה שתישארי איתנו יותר הפעם, ותשמחי אותנו בכתיבה שלך, שאני אישית מאוד אוהבת. שיהיה לך סוף שבוע נפלא ביותר רומי

ODED99AA

New member
בואי נעשה תחרות

למי יש הומור יותר מעוות אני לוקח בצעדים של נמלה והמבין יבין

ODED99AA

New member
למה אני הולך לאן שהוא?

שיט פיספסתי תטיסה שלי אוףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה