חברים אם רציתם לדעת מתי מכשיר

LordNor

New member
חברים אם רציתם לדעת מתי מכשיר

הפלאפקס נוקיה 9210 הצבעוני יגיע לארץ או אם הוא בשלב ייצור.. אז אני שמח לבשר לכם... 1. המכשיר נמכר בשוויץ במחיר 600 פרנקים ברשת אורנג.. בשקלים זה 1400 שקל בערך... 2. מי שיקנה את המכשיר בשוויץ לא יוכל להפעיל אותו בארץ בגלל שאורנג ישראל לא נותנת תמיכה... 3. שהמכשיר יימכר בארץ המחיר המשוער יהיה 6000 שקל.... בלי התחייבות ודברים כאלה.. אך אם התחיבות ל-36 חודשים זה יעלה בערך 150 שקל לחודש כמו במכשיר הקודם 9110.. 4. אני מציע למי שמחכה שזה ישווק בארץ לקנות את זה בשוויץ ואז לחכות שזה ישווק בארץ.. כי מי שירוויח מזה זה אתם ולא חברת הסולולרי..... 5. בשוויץ ישנם מכשירים נוספים כמו הפלאפקס שאינם משווקים בישראל והם מוגדרים בישראל כשהם ב-"ניסוי" אבל בהחלט כדאי לרכוש אותם בשוויץ.. כי שם מכשירי הסלולרי הכי זולים... בקשר לשאלת האחריות... אפשר לסדר אחריות על המכשיר בארץ... אם יש לכם שאלות תשאלו...

yyt054

New member
לא כדי

יודעים למה לא כדי אני שמעתי בקרוב יהיה בישראל בערך חודש סלקום ואורנ´ג ביחיד יכולים לשלוח אורנ´ג לסלקום וסלקום לאורנ´ג באמת אני שמעתי זה ואמרו שיהיה בטוח אני מציע לכם לקנות זה נראה לי זה עלה 1200 שייח אולי אפשר הנחות אני חושב לי יש אורנ´ג t28 ובקרוב אני יכול לשלוח לסלקום אבל יש פלאפון שהוא יכול לשלוח לכל חברות אני אומר לכם אמת וחוץ בזה כולם כבר יודעים נכון

לירן...

New member
בקשר לפלאפון

היי אתה צודק.... אני מחברת סלקום... אני מצליח לשלוח הודעות לחברת פלאפון... אורנג´ תצטרף לסלקום ולפלאפון בעוד כמה חודשיםם..... ככה כתוב בדברים שקשורים לתקשורת.....

למעלה