חברים, אנא התייחסו ברצינות להצעתי -

חברים, אנא התייחסו ברצינות להצעתי -

אהלן חברים, אני מבקש את התייחסותכם הרצינית להצעתי - תוספת לוח מתכונים לקהילה. כמו שהסברתי (ומסביר בלינק המצורף), הלוח הוא לא העתק של ספרי מתכונים שונים לדגים, לא ולא ! הלוח הוא מאגר מתכונים מובחרים . כלומר, המתכון אינו צריך להיות מקורי שלכם (יכול להילקח מספר מתכונים כלשהו) אך תוסיפו אותו ללוח המתכונים אך ורק אם ניסיתם את המתכון על הדגים שלכם ונהניתם . מקווה שהבנתם ומקווה לקבל התייחסות רצינית של מרבית חברי הקהילה.

לייזר

New member
אני רעב ניר

ניר תאמין לי הדגים שאנו דגים נהדרים בטיגון וחבל לקלקל אותם בכל מיני פטנטים אבל רון ומורה דרך ואולי עוד מישהושמוציאים גדולים צריכים מתכונים אבל לפי מה שהבנתי ממורה דרך הוא מסתדר מצוין. אתמול הייתי בצ´ט אבל לא היה איש להתראות

אוקיי, אולי אתה צודק...

אכן הכנתי אתמול דגים שתפסתי לפני כ 3 שבועות (כחילות וקרסים) בטיגון והם יצאו מדהימים, הכי טובים שיצאו אי פעם. נתתי להם תיבול טוב הפעם: פפריקה, כל מיני עשבים, שמתי לשניים מהם נענע בבטן, מלח, פלפל ועוד כל מיני דברים - ויצא מדהים, באמת הכי טוב שיצא לי עד היום. פחדתי שיצא לי כמו הפעם האחרונה שטיגנתי דגים, וכנראה טיגנתי אותם יותר מדי עד שהיה בלתי נסבל לאכול אותם... אבל הבנתי את טעותי מאז ותיקנתי אותה
. אז איך שאתם רוצים.

תגיד לי. ככה יפה לצחוק עלינו?

אולי תחלק מגזינים על תיסרוקות לקרחים? אולי תכין שירון לאילמים? ככה יפה לעשות? מתכוני דגים לדייגים? הרי כולם יודעים שבים אין דגים. מי שרוצה דגים לא הולך לדוג. הוא הולך לסופר. אנחנו אנשים נטולי דגים. לא יפה ללגלג עלינו.

למעלה