חברים אנא עזרה

rubynet

New member
חברים אנא עזרה

נתבקשתי לעצב איזושהיא מסעדה וביקשו ממני לשים על הגג שהוא מעין מדרון סלעי בהדמיה 4 ראשים בסטייל מאונט ראשמור (חצובים ארבעה נשיאי ארה"ב) עם ראשים של בגין, רבין סאדאת וחוסיין (אני לא צוחק) יש לכם מושג מה הדרך הטובה לעשות את זה, אני ממש טירון במודלים של ראשים, מישהו?

ejay

New member
הרבה עבודה..

אתה חייב לעשות את זה בתלת מימד? כמה צילומים טובים ועריכה בפוטושופ יכולים להפיק תוצאה סבירה. אם זה אמור להתבצע בתלת מימד- אתה צריך להתחיל ללקט עשרות צילומים של כל אחד מהאישים האלה , מזוויות שונות ככל האפשר, ולהתחיל לבנות אותם אחד אחד בשיטה הנוחה לך.. אבל זאת משימה מאד קשה, גם לאנשים מנוסים.

Gorgon

New member
אויי ויי

יצירת אנשים חיים בתלת ממד זה לא צחוק, עניין קשה מאוד, אבל חצובים מסלע זה עוד יותר בעייתי, אם אתה לא צריך להראות את זה בגדול ויהיה לך מספיק מרחק אז קודם תבנה ראשים שדומים להם, ואז תסמוך על הטקסטורות, במקרה שלך, תמונות שלהם. הסלע עלול אפילו לעזור לך, כי זה לא אמור להיות אמיתי. תקח את תמונות שלהם (1 מהצד ואחד מקדימה) והפוך אותו לשחור לבן (צבע ההר בעקרון) ושים אותו ב-DIFFUSE העניין הוא שיראה כמוהם אך כסלע, אז תוריד את ה-OPACITY של הDIFFSUE. עכשיו ה-DIFFUSE יהוה גם את הBUMP MAP ואולי DISPLACMENT אז ביקרון הBUMPיהיה צורת טקסטורת ההר. COMPOSITION וBLEND MAPS יאפשרו לך לעצב את המיזוג בין התמונות להר. לפחות ככה אני חושב שכדי לך להתחיל, בהצלחה

eldarinn

New member
גם לי זה נראה

הפתרון הכי סביר
ובשילוב עבודת פוטושופ מאוחר יותר תוכל להפיק תוצאה טובה. בהצלחה!

למעלה