חברים אני בבעיה

חברים אני בבעיה

אז ככה אני שוכרת דירה מחב' אחזקות – יש לי בעיה של ריח נוראי של ביוב בברז מים של המקלחת אני מתקלחת כבר כמה חודשים עם ריח נוראי, חשבתי בהתחלה שזה משהו זמני וזה יעבור , וזה לא עובר ! דברתי עם הבחור של האחזקות כל פעם הוא אומר לי לשים אקונומיקה בלה בלה וכו' הריח לא עובר ,וגם אחרי זה נשאר ריח נוראי אחרי מקלחת זה מציף את כל הבית בריח של ביוב
גם התחושה שבמקום לצאת עם ריח שמפו ונעים מהמקלחת אני יוצאת בריח בעעעעע היה אצלי אינסטלטור לפני שבועיים אמר לי שזה מצריך יום שלם של עבודה להחליף בלטות וכו' קיצור אני מנדנדת ומנדנדת להם האיש אחזקה החזיר לי תשובה שהם לא מוכנים לעשות את זה , וככה אני קבלתי את הדירה וככה היא תהייה הם לא מוכנים לתקן בעלות של 1500 ₪ - הוא אומר שיש מלא קופצים על הדירה הזו – יען כי אני מוזמנת לצאת אם לא נאה לי יו איזו עצבנית אני אתם לא מבינים הם לא מוכנים לשלם את הסכום הזה כי ככה קבלתי את הדירה וחיו בה ככה מלא דיירים יו איזה מעצבן את לא מבינה מה אני אמורה לחפש דירה אחרת? עד שכבר נרשמתי לספורט קל"ב ? יו איזה סרט אני ממש לא יודעת מה לעשות , הם מסתתרים מאחורי החוזה שככה קבלתי את הדירה לא רשום בשום חוזה שקבלתי את הדירה עם בעיות אינסטלציה וביוב ! אני לא יודעת מה לעשות לא יודעת אם כדי לי להכנס לתביעות קטנות , זה בטח יקח זמן ולבסוף גם ככה יגיע הזמן שתם החוזה ואצטרך לעשות מכעיס אותי שהם מודעים למצוקת הדירות בת"א ודיירים ממשיכים לגור בתנאים כאלו , ואם לי לא מתאים אז אני מוזמנת לעזוב ויש להם גם ככה מיליון קופצים אוף לא יודעת מה לעשות לא מתאים לי לעזוב דירה כל 4 חודשים

שיא הבאסה... ../images/Emo24.gif+../images/Emo101.gif הלוואי שיכולתי...

לעזור... האמת מהשורה הראשונה הכתה בי ההכרה שההודעה הזו הולכת להיות ממש עצובה... צר לי, מתוקה...

purplegiraff

New member
אוי, מזדהה וכואבת את כאבך

תשמעי, אנלא יודעת אם זה ככה אצל כולם אבל ברוב החוזים יש סעיף כלשהו שמחייב את בעל הבית לתקן כל בעיה תוך 72 שעות, ובד"כ יש הגדרה כלשהי של "כל בעיה" אם כן- השתמשי בזה ותאיימי על הבעלים בתביעה ושאת יודעת מה זכויותייך- הרבה פעמים זה עובד... אם אין לך סעיף כזה יתכן שזו זכותך בכ"ז- נסי לחפש משהו באינטרנט- "זכויות הדייר" או משכזה, ואז תוכלי להפעיל עליהם לחץ בכל מקרה. אני בטוחה אפילו שיש חוקים ספציפיים יותר לגבי חברות אחזקה. לא חייבים ישר לרוץ לבית משפט הרבה פעמים כשהם מבנים שאת עקשנית ויודעת מה זכויותייך ושהם עוברים על החוק הם מתקפלים ומבצעים את המוטל עליהם. עצה אחרונה- חוות דעת שניה, עוד אינסטלטור אמין- אולי מחברים או משפחה שמכירים או מהלוח הזה של "יצאת גדול"- חפשי באינטרנט. אולי המחיר גם לא חייב להיות כזה גבוה... כבר היו (המון) דברים מעולם... בהצלחה! אני מחזיקה לך אצבעות!

טוב חזרתי מהספורט

היה קשה (לא אוהבת את זה , הכל כואבבב לי ..) אה ולענייננו - נרגעתי קצת מעצבן ומקומם אותי שיש כזו מצוקה של דירות בת"א ובעלי הדירות לא מעוניינים בכלל לסדר את הבעיות בדירות מאחר ויש המון קופצים על המציאה גם עם הבעיה לא נפתרה מעמבן אותי מאד ! אני כן, כבר התרגלתי לג'יםה כבר 4 חודשים ואני יכולה לסחוב עוד ? אבל למה ? לא חראם על הכסף? הכסף שלי לא שווה שאני אגור בדירה עם תנאים טובים ? לא אמרתי מותרות תנאם בסיסיים , אז התרגלתי לעובדה שאני יכולה להרשות לעצמי דירת סטודיו ולא פאר , אבל למה אני צריכה להתקלח בזוהמה והתשובה שאני מקבלת מהם זה מה יש , תמיד זה היה ככה , וכל הדיירים הסתדרו אני לא רוצה להתמודד עם זה ואני בטח שלא צריכה לשלם על זה מטריף אותי שבכזו קלות הם מוותרים עליי כי יש עוד מיליון קופצים ממש מעצבן טוב אני הולכת עם ידיד עכשיו למסעדה אולי אני ארגע אני עוד אחזור

magenta73

New member
זה בהחלט בעייתי

ומעצבן. תנסי אולי אינסטלטור אחר, שיבדוק, אולי יש לו פתרון יותר נורמאלי, לכי תדעי. ובכל מקרה - תשאלי גם עורך דין. זה בעיה של הביוב - בעל הבית צריך לשלם.

למעלה