l a d y D המקורית
New member
חברים אני בבעיה
אז ככה אני שוכרת דירה מחב' אחזקות – יש לי בעיה של ריח נוראי של ביוב בברז מים של המקלחת אני מתקלחת כבר כמה חודשים עם ריח נוראי, חשבתי בהתחלה שזה משהו זמני וזה יעבור , וזה לא עובר ! דברתי עם הבחור של האחזקות כל פעם הוא אומר לי לשים אקונומיקה בלה בלה וכו' הריח לא עובר ,וגם אחרי זה נשאר ריח נוראי אחרי מקלחת זה מציף את כל הבית בריח של ביוב
גם התחושה שבמקום לצאת עם ריח שמפו ונעים מהמקלחת אני יוצאת בריח בעעעעע היה אצלי אינסטלטור לפני שבועיים אמר לי שזה מצריך יום שלם של עבודה להחליף בלטות וכו' קיצור אני מנדנדת ומנדנדת להם האיש אחזקה החזיר לי תשובה שהם לא מוכנים לעשות את זה , וככה אני קבלתי את הדירה וככה היא תהייה הם לא מוכנים לתקן בעלות של 1500 ₪ - הוא אומר שיש מלא קופצים על הדירה הזו – יען כי אני מוזמנת לצאת אם לא נאה לי יו איזו עצבנית אני אתם לא מבינים הם לא מוכנים לשלם את הסכום הזה כי ככה קבלתי את הדירה וחיו בה ככה מלא דיירים יו איזה מעצבן את לא מבינה מה אני אמורה לחפש דירה אחרת? עד שכבר נרשמתי לספורט קל"ב ? יו איזה סרט אני ממש לא יודעת מה לעשות , הם מסתתרים מאחורי החוזה שככה קבלתי את הדירה לא רשום בשום חוזה שקבלתי את הדירה עם בעיות אינסטלציה וביוב ! אני לא יודעת מה לעשות לא יודעת אם כדי לי להכנס לתביעות קטנות , זה בטח יקח זמן ולבסוף גם ככה יגיע הזמן שתם החוזה ואצטרך לעשות מכעיס אותי שהם מודעים למצוקת הדירות בת"א ודיירים ממשיכים לגור בתנאים כאלו , ואם לי לא מתאים אז אני מוזמנת לעזוב ויש להם גם ככה מיליון קופצים אוף לא יודעת מה לעשות לא מתאים לי לעזוב דירה כל 4 חודשים
אז ככה אני שוכרת דירה מחב' אחזקות – יש לי בעיה של ריח נוראי של ביוב בברז מים של המקלחת אני מתקלחת כבר כמה חודשים עם ריח נוראי, חשבתי בהתחלה שזה משהו זמני וזה יעבור , וזה לא עובר ! דברתי עם הבחור של האחזקות כל פעם הוא אומר לי לשים אקונומיקה בלה בלה וכו' הריח לא עובר ,וגם אחרי זה נשאר ריח נוראי אחרי מקלחת זה מציף את כל הבית בריח של ביוב