חברים אני התווכחתי אתמול עם חבר שהיה אצלי

F a d i

New member
O Salonikios

לחנים:כריסטוס ניקולופולוס מילים:לפטריס פאפאדופולוס ביצוע:סטראטוס דיוניסיו העבודה השלמה הראשונה שכתב פאפאדופולוס ללחנים של ניקולופולוס,וביצע הבלתי נשכח סטראטוס דיוניסיו,נחשב לאחד מהדיסקים הכי יפים בין השנים 1985-1990 ונחרט בהיסטוריה לאחד מדיסקי הלאיקה היפים ביותר. יצא לאור בנובמבר 1985 וזכה להצלחה ענקית,והיה לדיסק פלטינה (באותה תק' דיסק נחשב לפלטינה לאחר שמכר מאה אלף עותקים!)...באותה תק' כל תחנות הרדיו ניגנו ללא הפסקה את "O SALONIKIOS" ואת "ME SKOTOSE YATI TIN AGAPOUSA" שנחשבו קלאסיקה לגמרי,ונשמעו בכל מקום שבו יכולתם לשמוע מוזיקה! אבל דיסק זה,שנחשב - יחד עם עוד פנינים שיצאו אז כמו "מחווה למאנוס לואיזוס" מתוך הופעה חיה,"ציצאניס-ת'אודוראקיס-קוקוטאס","המפגש" עם ליאונידאס ויליס ועוד- למתנה האולטימטיבית בחגי אותה שנה (חג המולד וכו'),מכיל עוד שירים שכדאי לשים לב אליהם (מתוך ה-13 שירים) כמו "KANEIS DEN EXEI ADIKO ו-,"ETSI IMOUNA PERASTIKOS" (המוכר גם בשם FTIAXE MOU ENA KAFE) שגם הוא הושמע רבות בכל מקום וכמובן הדואט עם הזמרת הענקית "ליצה דיאמנטי" שנקרא "KALIMERA KARDIA MOU" (שמשומה לא הפך ללהיט). בעטיפה האחורית יש תמונה של השלישיה,והערה שכתב פאפאדופולוס ב-18 לספטמבר 1985,בה הוא משבח ומהלל את המלחין ואת הזמר,ומביע את התפעלותו מכך שדיוניסיו סיים את ההקלטה תוך ארבע שעות! על הקולות רקע הייתה "מארינה בלאכאקי" ועל ההפקה היה "יורגוס מאקראקיס"

kiki9999

New member
חברים אני התווכחתי אתמול עם חבר שהיה אצלי

אני טוען שהדיסק איפרכו של סטלרה הוא הכי גדול, והוא טוען אוסלוניקוס של דיוניסיו הכי גדול. נכנס השכן שלי והחליט 50 שנות רבטיקה של דלארס הכי גדול אז מה אתם חושבים?

F a d i

New member
על שני הדיסקים האחרים המוזכרים כאן אכתוב מחר

לילה טוב

ZILEVO1

New member
פאדי מי אמר שאתה לא גאון-שיחקת אותה בגדול../images/Emo140.gif

אבל האמת למען הצדק היושר והההגינות ...יניב טובים..-מרדיו איליוס (יאניס)כשערך תוכנית על דיוניסיו לפני כשנתיים הוא בפירוש אמר,שאו-סלוניקיוס הוא הדיסק הגדול ביותר,,.כנראה שגם הוא קרא ותרגם את העטיפה.. פאדי כל הכבוד לך,תמיד רציתי לדעת מה כתוב שם על העטיפה

ZILEVO1

New member
פאדי -או סלוניקיוס -לא כל הדיסק הוא לאיקה

זה למשל לא שיר לאיקה לדעתי.. Zhtw Akroash Theou או שאני טועה?

מה זה הכי גדול ?

למי יש - היה הכי גדול ? לדיוניסיו לפי השמועות אולי את מתכוונת איזה דיסק הכי נמכר ? זו כבר שאלה אחרת כי הדיסק הכי נמכר לא נמצא ברשימה הזו

kiki9999

New member
אתה-אתה-למה את,אני בן לא בת

מה זאת אומרת לדיוניסיו היה הכי גדול-לא יפה! מה שאלתי ומה אתה עונה.

tipsim

New member
קח קישור

האמת שגם פאדי פעם כתב על רבי מכר,אבל חיפוש שעשיתי עכשיו מעלה לי את זה בבקשה. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_Greek_artists

tipsim

New member
אז קזנגידיס לא מופיע כאן-אבל דיוניוסיו כן

כנראה שבאמת סלוניקוס הוא יותר גדול,,, ,אגב בכתבה שפאדי ציטט ,ננה מושקורי לא מופיעה בכלל בעשיריה הפותחת,וברשימה הזאת היא דווקא במקום ראשון,אז כבר אי אפשר לדעת באמת מי מקום ראשון ומי אחרון, תסתכל על זה איך שאתה רוצה.

F a d i

New member
הנה לכם עוד טבלה עם שינוי "קטן" אחד

בהשוואה למה שהבאתי כאן לפני כשנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=581&msgid=83414232 שימו לב שבמקום הראשון כאן יאניס פולופולוס ואחריו 10 הדיסקים שבקישור למעלה..! הנה הקשירו: http://www.99fm.gr/F0BB5F01.el.aspx (מצד שני,פולופולוס נמצא במקום השישי בקישור שהביאו כאן למעלה...אז באמת,תסתכלו על זה איך שאתם רוצים...)

למעלה