חברים אני זקוק לטיפים לגבי זימרה...

roidm

New member
חברים אני זקוק לטיפים לגבי זימרה...

אז ככה...יש לי מסיבת סיום עוד שבועיים ורציתי להשאיר חותם, אז אני עומד לשיר את השיר הצרפתי של מייק בראנט "לסמווה טמה" שזה שיר מאוד מאוד קשה, מה שגם שלא בורכתי במיתרי קול מי יודע מה. יש לי קול צרוד משהו. עכשיו רציתי לשאול מה אפשר לשתות או לאכול כדי לשפר את ביצועיי ? בבר-מצווה שמעתי מהרב משהו לגבי ביצים.... אם מישהו מכיר איזה תרופת סבתא זה מאוד יעזור ! תודה מראש...

קסנדרה*

New member
בהצלחה , תן את המיטב ויהיה בסדר../images/Emo13.gif

אני לא מכירה מה שותים או אוכלים, המורה לפיתוח קול לי אפילו אמר לי, שגם לעשן זה לא פוגם במי שיש לו יכולות קוליות טובות, אז.... בהצלחה
קסנדרה

הצעה../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif

אצלנו היו עושים "גוגל מוגל" שזה איזו קציפת ביצים עם קצת סוכר. ובולעים את הדבר הזה, שלמראית עין הוא דוחה, אבל שלא למראית עין - גם... (האמת היא - לא כזה נורא. נדמה לי שזה כולל גם את החלמון וגם את החלבון, אבל אינני בטוחה. בכל אופן - אבי, כשהיה מחזן בבית הכנסת, נהג לשתות את הדבר הזה, בעיקר בתקופת הימים הנוראים - שהיו נוראים בלי שום קשר.) שיהיה בהצלחה

אלי לוק

New member
היי../images/Emo140.gif

כאחד שיוצר מוסיקה שר ומלחין הטיפ הכי גדול שיש לי לתת לך הוא...לעשות חזרה קצרה עם מורה לפיתוח קול והיא תלמד אותך ..איך לשיר נכון.. 1 .לא ללחוץ על מיתריי הקול 2 . לדעת לנשום נכון 3 .לבחור שיר קל כדיי שלא תעשה בושות.... אלי

למעלה