חברים, אני חושב שהתמכרתי

חברים, אני חושב שהתמכרתי

בשבוע שעבר התחלתי לראות לראשונה את הסידרה וויאג´ר מהפרק הראשון. הגעתי כבר לעונה השלישית ואני חייב להודות שזוהי סידרה ענקית. יש בסידרה פרקים ברמה מאוד גבוהה, שמזכירים את שתי העונות האחרונות של הדור הבא. עכשיו יותר מתמיד, לא ברור לי איך בין שתי סדרות כל כך מעולות כמו הדור הבא וויאג´ר, הכניסו אופרת סבון כל כך עלובה כמו חלל רדוד 9.

amosatsivan

New member
פרקים

באיזה פורמט יש לך את הפרקים-יש מצב להחלפות? מאיזה עונות הפרקים שלך?

סליחה?!?!../images/Emo46.gif

טוב, אז באמת לא ראיתי וויאג´ר, אפילו לא פרק אחד, אבל אני יוצאת מנקודת הנחה שמדובר בסדרה ממש טובה.... TNG ראיתי... אהבתי מאוד מאוד... אין ספק שזו סדרה מעולה, אבל גם לה יש את הFUCKS שלה. עכשיו- ראיתי DS9 ואהבתי מאוד מאוד! אז נכון, יש יותר דגש על יחסים בין אנושיים ופחות על ההיבטים הטכניים (עברנו על זה כבר בפורום, אני חושבת...) אבל!!!!! זה ממש לא אומר שזו סדרה גרועה, ובין זה ובין אופרת סבון עלובה רחוקה הדרך מאוד מאוד מאוד. אני בהחלט לא מסכימה ומוחה בתוקף! טאשה יאר נ.ב- אם זה מה שאתה חושב על DS9... מעניין אותי לדעת מה דעתך על בבילון 5...?

EXTENSION

New member
קאי וין - קווים לדמותה.

מה דעתכם על קאי וין הדמות שנכנסת יותר ויותר לסיפור המרכזי בDS9 ( שהיא דרך אגב סדרה מעולה ). הפא-ריית´ הפכו אותה לשליחה שלהם בפרק הזה וסוף סוף היא מראה את הפרצוף האמיתי שלה ( אף על פי שהיה ברור שהיא כזאת מלכתחילה) ואני חייב להודות שאני נהנה יותר לראות את גול דוקאט הקרדסי כראג´ול טאן הבג´ורי פשוט דמות טובה יותר. ושמעתי רכילות אני לא יודע אם היא נכונה שקירה הולכת להפוך לקאי אחרי שיביסו את דוקאט וקאי וין ( ששמה הפרטי אדאמי - פרט שלא ידעתי עד עכשיו ). ואני ממש מת לראות איך ניראים הברין מחת למסיכות , אני יודע שיש כמה שכבר ראו את הפרקים של הסדרה ויודעים איך היא תיגמר אז שאלה אליכם. אנחנו נזכה להבין את מה שהברין אומרים או שהדיבור שלהם ישאר לא מובן עד סוף העונה ( ואנחנו ניזכה להבין מה הם אומרים רק דרך מי שנמצא לידם ). ומה אתם חושבים על גול דמאר פתאום הבן אדם פיתח מצפון , מעניין מה יחשוב על זה גול דוקאט .

Milk Shake

New member
../images/Emo58.gif

שמעתי שקירה תהיה הקפטן בתחנה במקום סיסקו........ אז זה לא הגיוני שהיא תהיה קאי בו זמנית.......

Esmena

New member
(ספויילרים לרוב)

אני כמעט בטוחה שלא ראינו מה יש לברין מתחת למסיכה, ושלא הבאנו מה הם אומרים. קוראים לו אנג´ול. אני לא...אבל לא שאלת לדעתי וזה בכלל לא המקום בקרוב. אני מאוד אוהבת את אדאמי, לא כל כך את השינויים...שוב,בקרוב. מה?לא שמעתי על זה....לא מתאים לקירה להיות הקאי,ולא מתאים לה להיות הקפטן. פשוט לא. לתשומת ליבך, זה לא גול דאמאר, זה לגט. בטוח שאתה רוצה לדעת מה יחשוב על זה דוקאט?

EXTENSION

New member
תודה על התיקונים אבל - לא ענית !.

קודם כל תודה על התיקונים , אכן אנג´ול והטעות שלי . אבל את לא ממש נתת תשובה לאף אחת מן השאלות אז אם תואילי בטובך אני אשמח אם תוכלי לענות עליהן .

Esmena

New member
כפי שאמרתי-ספויילר-

לא ראינו מה יש לברין מתחת למסיכה. ולא הבנו מה הם אומרים. אני כמעט בטוחה.

טוב, אולי קצת נסחפתי...

לא התכוונתי לכך ש-DS9 גרועה כערך מוחלט, אלא בהשוואה לשאר סדרות ST. ובכלל אני לא מפסיד אף פרק מהסדרה, ואפילו חושב שהפרקים שקשורים לעלילה המתמשכת טובים. אולם, הסידרה מלאה בפרקים "סוציאלים" משעממים, כמו לדוגמא הפרק על משחק הבייסבול או הפרקים עם ויק ההולוגרמה המזמרת. פרקים אלו יכלו להתקיים בכל סידרה ואין להם זכות קיום לדעתי בסידרת מדע בדיוני. ולגבי בבילון 5, לא ראיתי ולכן אין לי דעה. לגבי החלפת פרקים, הדיסקים (AVI) שייכים לחבר של חבר ולכן אני לא יכול להעביר או להחליף.

למעלה