חברים... אני חוששת שקאיה בהריון...

• פותח הנושא Kaya
  • פורסם בתאריך

Kaya

New member
חברים... אני חוששת שקאיה בהריון...

מי מכם שזוכר את סיפור הבחירה מאלקטרז שקאיה עשתה לאמא שלי לפני כחודש... (אפילו זכיתי בהודעה נבחרה בעקבות המקרה...) אז זהו ש.... היא שותה המממוווןןן לאחרונה ומטריפה לי את הדעת ב´להוריד´ אותה ב5.00 בבוקר - ראבק !! היא לא יודעת שיש לי מנוי לפורומים? באמת... הרי היא היתה איתי מתחילת הרומן שלי עם הפורומים !!! אני גם ככה הולכת לישון ב-3.00 כל לילה !! בכל אופן, היא שותה המון, עושה פיפי בכמויות והיום... כן, כיום.....במקרה הסתכלתי לה על הבטן כשליטפתי אותה... והעטינים שלה גדלו כמעה... בעצם... המון!! והבטן שלה קצת מנפחת וקשה.... אווווףףף אין לי כח לעבור את זה עוד פעם !! ועכשיו גם אני בלי גילגיל שיהיה שם לעזור לי בנקיונות.....
תבינו אותי אם אבכיין לכם פה על הנושא מידיי פעם... אני הולכת להיות סבתא בשנית... בעצם בתשיעית, כי שמונה כבר היו לי...
מאושרת ובאותה מידה חוששת.. מרג.

deep ocean

New member
זה בלגן בטח

את גרה בקומת קרקע? זה אומר שכל הכלבים בשכונה באים אליך.... יהיה שמח, הא? :)) אוהבת אותך מרג נשיקות

Kaya

New member
מה-זה בלאגן.....

אין לך מושג מיכלי.... אני מאוווד מקווה שאני טועה (זה שאבא שלי היה רופא לאו דווקא מעיד עליי
...) לא, אני גרה בקומה שניה ובמקרה הכי גרוע אני אקח אותה למושב של דודים שלי... אבל יהיה לי כל כך קשה לי להפרד ממנה
נגיע לגשר.... נעבור, <<<אייקון של גשר ומישהי קטנה עוברת מתחתיו>>> מרג.

גיל גיל

New member
תשיעית, עשירית, אחד עשרית,

וכו´, לכי תדעי עוד כמה...
בכל אופן, תזמיני אותי כשהפלא מתרחש, ואז כן יהיה גילגיל שיעזור לך לפחות בנקיונות הסיום! סיכמנו?

Kaya

New member
אז זה התפקיד שלך בחיי !!!!!

סופסוף מצאתי !!!! איך לא ראיתי את זה לפני - גילגיל מחליף את גילגיל !!!! קטעים !! סיכמנו

time to fly

New member
אז יש לך כלבה?

לא ידעתי שעות מדברים ולא אומרים לי כלום
אז מזל טוב סבתלה חמודה ואת יודעת איך זה הולך, התשלום לצפייה במטריקס יכול להתבטא בעבודות בית

Kaya

New member
הא !! ../images/Emo6.gif

שכחת שראית אותה כבר ?!?!?!
אני אסתפק בזה שתקנה לי סיגריות
ואולי גם קצת תעשה כלים וספונג´ה.....

time to fly

New member
הפודלית הקטנה הזאתי

הפצלוחה הזאת
סתם סתם, אני מפחד ממך, לא אמרתי כלום יחסיות גב@#$%#%@!%$%!@$#%$@#%@#$%$@#%$@#
התגובה הראשונית שלי היא שאני לא אתרום לבריאות שלך על ידי קניית סיגריות, אבל אחרי כן חשבתי על זה, אני לא אחראי עלייך, אז למה לא? רואה איזו השפעות? ואני מבקש "ע" גרונית עמוקה!!! "ע" של משפחת חופני בבקשה

Kaya

New member
וזה מה שיש לי להגיד לך .......

הפועל הכניסו 1-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נגד נתניה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יאללה הפועל !!

Kaya

New member
אההההההה חמסה !!!! ../images/Emo57.gif

בית"ר אפילו לא משחקים !!!!!!! הא !!!!
(רק שאני לא אפגש עם כמה בית"ריסטים בלילה.......) בכל אופן - as we speak...... כבר 2-0 !!!!!!!!!!!! מחר אני הולכת ללבוש הכככללל אדום !!!! ולהוציא לכל הערסים מהבורסה את העיניים
(תחזיקו לי אצבעות....רררר......) מרג.

למעלה