חברים.. אני חשה בעוינות באוויר.

Synthetic mE

New member
חברים.. אני חשה בעוינות באוויר.

אולי שמישהו יסביר לי במה מתבטאת אותה "וונאביות" ואיך אפשר לתקן את המעוות?

ailag

New member
אממ

בזה שקוראים לפורום ציניות? זה משהו כמו פורום "אנחנו מאגניבים", רק עם ציניות במקום מאגניבות. את לא מכריזה על עצמך שאת צינית. זה הופך אותך למישהי שמנסה לעשות פוזה של צינית. את פשוט מתנהגת כמו שאת רוצה, ואם זה יצא ציניות אז סבבה. ובמקרה כזה את גם תתענייני בפורום של דריה, למשל. אבל להכריז "אני ציני" כמו שהפורום הזה מכריז - לא מראה אלא פשוט אומר - זה סתם "אני רוצה לעשות את עצמי ציני כי זה נראה לי נחמד".

eorion

New member
אז מה?!

אז מי שנכנס לדריה נכנס, ועכשיו יכנסו עוד, לפחות אחת שכבר נכנסה... זה לא מזיק.... אפשר לחכות... מקסימום אהה נסגור את המקום.

ailag

New member
לא נכון

אני, למשל, אכתוב הרבה פחות. יהיו גם פחות דברים שרלוונטיים אליי.

קל לנו מאוד להעביר ביקורת

קל לנו, חברי הפורום, להעביר ביקורת על השינוי של השם בגלל שלנו לא ממש משנה אם הפורום חי או מת. להחיות את הפורום זו אחריות של המנהלת, וזה היה הרעיון הכי טוב שהיא יכלה לחשוב עליו, ואני אישית לא ראיתי שלמישהו היה רעיון יותר טוב. אמנם באמת יש מקום למחלוקת בעניין שם הפורום החדש, אבל אני קוראת לכל אלה שלא מרוצים מהמצב הנוכחי להציע פיתרון יותר טוב לבעיית הגסיסה של הפורום. קל מאוד להגיד- נישאר פורום דריה המת, ובלבד שלא נהיה וונאבי'ס. אבל מבחינת המנהלת היקרה שלנו זו לא אפשרות, היא חייבת לעשות *משהו* כדי להחיות את הפורום, והיא רק עושה כמיטב יכולתה. אני בטוחה שאם מישהו יציע רעיון יותר טוב הוא יתקבל בברכה, אבל אם אין לכם כזה ניאלץ להתמודד עם מה שיש- או באמת לסגור את הפורום, דבר שאני לא רוצה שיקרה, ואני מקווה שגם אתם לא.

המממ

New member
את צודקת.

זו פשוט צורת ה"התגוננות" שלנו... אני חושבת שפשוט צריך לחשוב מה אנחנו רוצים שיהיה בפורום הזה, קודם כל. אי אפשר להגיד רק "שנינויות וציניות" בגלל שזו צורת דיבור, התנהגות וכו'... צריך למצוא לפורום אישזהו תוכן מרכזי. בגלל שאנשים לא יכולים להשאיר פה הודעות של: "מישהו אמר לי ככה וככה, כיצד לענות לו בשנינות שתעמיד אותו במקומו?" וכד'... וע"י זה שנמצא רעיון לפורום, נמצא לו גם שם יותר הולם וחסר וואנאביות...
מה דעתכן (דעתכם? לא כ"כ ראיתי פה בנים...)?

Synthetic mE

New member
אז קדימה...

סוגיית השם רבצה כאן בפורום די הרבה זמן, עד שהנהלת הפורומים פעלה על דעת עצמה ועל סמך מה שהלך כאן בתוספת של שיחת מסרים קצרצרה עימי. כפי שאמרתי, אם אתם מוצאים מכנה משותף אחר שיאפיין את הפורום שלנו ואת האנשים שכאן וגם יגרור אנשים חדשים, בכיף רק תאמרו!

לדעתי..

הסבת שם ותוכן הפורום לציניות בצורה כללית לא תעזור לפורום להפסיק לגסוס. אולי רק להיפך. אבל אם אנחנו באמת רוצים להרחיב את נושא הפורום לציניות בכלל ולא רק דריה, אפשר לקרוא לפורום "החיים על פי דריה" כמו שהציעה "המממ" איפשהו כאן למטה. זה כמעט אותו הדבר אבל נשמע הרבה פחות צולע מ"ציניות ושנינויות", ועדין משאיר לנו את הנושא המלכד- רק שהפעם נצא מגבולות הדריה וניישם גם לגבי החיים הלא מצויירים. ובכלל, אני לא חושבת שהשם משמעותי מאוד. הדבר היותר משמעותי הוא התוכן. ואם לא יהיה תוכן גם השם הכי מבריק לא יעזור לנו..

eorion

New member
נכון, רעיון טוב.

וטוב גם לציין שהמבחן הגדול בהיסטוריה עבר!

E l i a n

New member
מה? עשית את הבגרות של 2 יח"ל'?

אם לא..... המבחן שעבר הוא רק , ממה שתעבור בבגרות. אומרת לך מי שקיבלה ציון סופי- 59! ... אתה מאוד לא מוזמן לזרות לי מלח על הפצעים, טנקיו ורי מאץ'! :)

eorion

New member
טוב... אולי לא בגרות אבל

קיבלתי 100!!!! לא משנה... תשרפו נוולות, נבלות, נבזות ונקריסיסיטיות סתם!!!!!!!!!!!!!!!! זה כן משנה!!!!!!!!!!!!!!! ביי

למעלה