חברים, אני מיואשת...

nikit1

New member
חברים, אני מיואשת...../images/Emo5.gif

ההזמנות נשלחו לדפוס עם הלוגו של החברה, ממש מעצבן! זה אמנם אמור להופיע בקטן בצד אבל עדיין זה ממש מפריע לי!!!אוף!!! חוץ מזה אנחנו עוברים דירה החודש ואין כלום- הדירה ריקה לגמרי כך שצריך לקנות ה מ ו ן דברים ואין לי זמן לחפש. ובנוסף- לאסף יש יום הולדת בעוד שבועיים וממש אין לי רעיונות!!! וכל זה בלי להזכיר את כמות החומר האדירה שעליי להשלים בעקבות השביתה באוניברסיטה ואת המינוס ההיסטרי שיש לי בבנק. מצטערת להישמע מתבכיינת אבל אני ממש לחוצה, וכל המתחים עם המשפחה של חמי לעתיד לא תורמים לעניין...

יעלי2

New member
בדיוק היום חשבתי לי לאן נעלמת!

קודם כל תרגעי! עם המינוס אין לי איך לנחם אותך, גם לי יש (למי אין)? לפני הפגישות עם חמיך תקחי נשימה עמוקה ותעשי פרצוף נחמד. עדיף לא להתחיל בריבים. אנחנו עוד לא מחפשים דירה אבל נראה לי לפי חברים, שהם לקחו הלוואה של כ 80,000 ש"ח לטובת ריהוט הדירה והם מחזירים אותה בתשלומים קטנים בנוסף למשכנתא. והכי חשוב בקשר להזמנות, מה פתאום לוגו החברה. תבקשו להדפיס שנית ולא לחייבכם בגרוש! תעמדו על זה. מה כבר עשיתם הזמנות? אתם שבוע אחרינו ואנחנו לא בכיוון, שמתם גז!

nikit1

New member
תודה על העידוד../images/Emo9.gif

בקשר להזמנות- אולי הקדמנו אתכם אבל לכם כבר יש בגדים לחתן ונעליים בשבילך! (לנו אין כמו שאת מנחשת...). אני לא יודעת אם יהיה אפשרי להדפיס מחדש- כשאישרתי את הטיוטה לא קלטתי שהקישקוש הקטן בכתב יד זה הלוגו וזה יהיה על גבי ההזמנה וחתמתי שאני מאשרת. וכשעליתי על זה- זה כבר נשלח לדפוס! נראה איך זה יצא, בכל מקרה אני לא מאמינה שיסכימו להדפיס לי מחדש כיוון שיש להם את החתימה שלי, לכי תוכיחי שלא שמתי לב...פשוט נבלות- בכל מקרה אני מתכננת לצעוק עליהם

shelycat

New member
אין מה להתייאש...

יש לי הצעה למתנה גם לו וגם לך: יום כיף בבית או בחוץ כשכל הטלפונים מנותקים (כולם גם הסלולרי) והבטחה אחת שלא מדברים על החתונה, המשפחה, ההזמנות, המנות, סידורי הישיבה וכו" כל היום!!! אז קחי נשימה ארוכה ותזכירי לעצמך את העיקר: החתונה למרות הכל היא שלך ושלו ולא של אף אחד אחר וצריך להנות ממנה ולקחת בקלות (זה קשה אבל אפשרי), צריך לזכור שהכל שולי בסך הכל ועם בכל זאת לא מרוצים אפשר לשנות (אני לא הייתי מרוצה מההדפסה של ההזמנות,כולן:500, ולכן הכרחתי אותם להדפיס מחדש את כל ההזמנות שוב ועל חשבונם ). לגבי הדירה החדשה למרות כאב הראש הכרוך בכך מזל טוב וכאישה את צריכה להזכיר לעצמך שכל סיבה למסיבה או קניות היא סיבה טובה וקניות לדירה אמנם הן לא קלות (ולא זולות)אבל זו השקעה לעתיד וזה כיף ולכן את יכולה לנצל את הזמן לקניות כדי לפנק אתכם וגם כזמן שבו לא חושבים על החתונה. לגבי האוניברסיטה: טוב אין מה לעשות חוץ מלהתגבר וללמוד אבל זה אפשרי. עוד דבר קטן כדי להבטיח יום ללא דיבורי חתונה תקבעו כי כל פעם שמישהו מבינכם מזכיר את החתונה עליו לשלם איזה סוג של קנס (כסף, מסג`, או כל פינוק אחר). ובעיניני חותנים (וחותנות) מניסיוני (ואת יודעת שיש לי ניסיון לא כל כך טוב) כשמתחילים לייחס להם את החשיבות שמגיעה להם (שום חשיבות) הבעיה הזו מתגמדת.

הילית*

New member
אני לא אחזור על מה שאמרו האחרות

ואמרו נכון אני רק רוצה להתייחס לנושא הריהוט.יש הרבה מקומות שבהן אתם יכולים לקנות די בזול ולהישאר בחיים. סך הכל אתם לא מרהטים לכל החיים- יש את רח´ הרצל בת"א ואת איקיאה. והאמת שכל הצרות שלך, למרות שזה לא מנחם, הן צרות טובות (מלבד החם לעתיד שאיתו את צריכה להיות דיפלומטית ככל האפשר ולנשום עמוק עמוק לפני שאת מדברת איתו). אז קחי חיבוק

אני נותן לכם ../images/Emo24.gif ע נ ק !!!!!!!!

בסוף הכל מסתדר את תראי .... המון
אייל...

שרונס

New member
הי ניקיט! אני מקווה שאת כבר לא

מיואשת. כרגיל, אני תמיד מגיבה מאוחר...
בכל מקרה, רציתי לעזור לך בשני נושאים: קודם כל, ההזמנות: זה ממש לא נשמע לי נורא! זה אמנם לא אידיאלי מבחינתכם, אבל תאמיני לי שאף אחד מהאורחים לא ישים לב. לא יאומן כמה אנחנו משקיעים בעניין ההזמנה, ומי שמקבל אותה בקושי מעיף חצי מבט, רושם ביומן ועובר הלאה... לא נראה לי שיש סיכוי שמישהו ישים לב שיש מאחור גם לוגו קטן. לנו היתה הזמנה מקופלת. כשהוציאו את ההזמנה מהמעטפה ראו את הצד האחורי (בגלל הקיפול) והיה מודפס שם ציור של חתן וכלה בכדור פורח. היית מאמינה שרוב האנשים אפילו לא שמו לב שיש שם חתן וכלה ורק התייחסו לכדור הפורח? והציור היה מודפס על שליש מההזמנה! לגבי מתנות ליום ההולדת: אני זכיתי להיות עם ודים רק בשני ימי הולדת שלו ואלו המתנות שקניתי: ערסל ופאזל של 1500 חלקים. הערסל היה להיט מאחר ותמיד יוצא לנו לגור בדירות עם גינה. קניתי את הערסל מהסוג היותר משובח, מבד ולא מרשת. לגבי הפאזל, זה ממש כיף לשבת ביחד ולהרכיב את הפאזל, הרבה יותר כיף מלראות טלויזיה. עברנו עכשיו לדירת שלושה חדרים והחלטנו שחדר שינה אחד הוא חדר המשחקים שלנו ואנחנו מתכוונים לקנות עוד פאזלים ומשחקים למיניהם. מקווה שעזרתי ואם זה מעודד אותך, כולנו איתך בעניין המינוס בבנק! שרון.

הילית*

New member
וואו, גם אני נורא אוהבת פאזלים

אבל בן זוגי מעדיף משחקי מחשב (יש לנו מאות משחקי מחשב בבית...) איזה רעיון אדיר זה חדר משחקים... את גדולה !

*שיר

New member
../images/Emo45.gif שרון, רעיונות מעולים!

גם לנו יש ערסל שקיבלנו מתנה וזו מתנה נפלאה. אין כמו לשבת בסופשבוע בערסל עם עיתוני השבת וכוס שתייה ולהתפנן. גם אני חולה על פאזלים. ליומולדת שלי בשנה שעברה ביקשתי (וקיבלתי) פאזל ענק, שגרם לי המון אושר בימי החורף הקרים!

אתי@

New member
שמתי לב שמתנת יום הולדת שהרבה

בחורים נהנים ממנה (ואל תשאלו אותי למה - אין לי מספיק מההורמון ההוא כנראה
) - זה כלי עבודה
... אז אם עוד אין לו מקדחה, מברגה או ארגז כלים - אז יש לך הזדמנות לקנות לו... בהצלחה

עוד רעיון למתנה אם עוד אין לו

מכונת גילוח חשמלית! קניתי לו אחת כזאת ליומולדת בשנה שעברה והוא מאוד מרוצה ממנה. וחוץ מזה: אני תמיד קונה לו חוץ מהמתנה הראשית עוד כמה דברים קטנים וכמה ברכות (אחת מצחיקה ואחת רצינית), זה מאוד מיוחד ומוסיף המון לדעתי. עוד רעיון: ביומולדת האחרון שלו נסענו לצימר בצפון. בלילה , אחרי שהוא הלך לישון, סידרתי חדר מלא בלונים, עוגת יומולדת וזיקוקים, יין עם שתי כוסות הערתי אותו והוא ממש הופתע ונורא התרגש מהיומולדת הלילי המיוחד.

nikit1

New member
איזה רעיונות מדליקים!

האמת שערסל זה לא כ"כ רלוונטי כרגע כיוון שאין גינה באופק אבל ממש אהבתי את הרעיון של הפאזל, נראה לי שזה מה שאחפש. לגבי כלי עבודה- לא תאמינו אבל אצלינו אני זאת שקודחת בקירות ודופקת מסמרים אם צריך...ומכונת גילוח יש לו...נראה לי שאפנה לצד הילדותי שלו עם משקחים למחשב וכדומה. תודה לכן! עשיתן לי חשק לערסל

הילית*

New member
אם את צריכה יעוץ בעניין משחקי

המחשב אז יש לי יועץ אישי בבית. רק תגדירי מה את מחפשת - משחקי חשיבה (למשל רוביקס), משחקי אסטרטגיה, משחקים בהם רק יורים, מרוצי מכוניות. תגידי ואני אבדוק לך... תאמיני לי שגם אני הפכתי כבר למומחית....

pumpkin

New member
את יכולה שאלה לישראל -דרך הילית כמובן

יש משחק שקשור ללגו ?

למעלה