חברים, אני נוסע לים המלח לסופ"ש מסתבר שהיה משתלם לשלוח את נעמה לעבודה בזמן המלחמה איציק.
A aiziq New member 4/1/07 #1 חברים, אני נוסע לים המלח לסופ"ש מסתבר שהיה משתלם לשלוח את נעמה לעבודה בזמן המלחמה איציק.
ק קסנדרה* New member 4/1/07 #2 תהנה, תהנה ושוב תהנה ../images/Emo13.gif ואני אמשיך פה לחרוש עם האף בתוך הספרים. אוף,,, איזו תגובה פולנית יצאה לי קסנדרה
תהנה, תהנה ושוב תהנה ../images/Emo13.gif ואני אמשיך פה לחרוש עם האף בתוך הספרים. אוף,,, איזו תגובה פולנית יצאה לי קסנדרה
A aiziq New member 8/1/07 #3 נהניתי תודה ../images/Emo13.gif אפרופו פולנים, פולניה אחת אומרת לחברה שלה- יווו איך שאת נראית יפה היום עונה לה החברה - חבל שאני לא יכולה להגיד עלייך אותו דבר את יכולה להגיד עלי, מרגיעה הראשונה, ואיך בדיוק מקשה האחרונה? - תשקרי כמוני
נהניתי תודה ../images/Emo13.gif אפרופו פולנים, פולניה אחת אומרת לחברה שלה- יווו איך שאת נראית יפה היום עונה לה החברה - חבל שאני לא יכולה להגיד עלייך אותו דבר את יכולה להגיד עלי, מרגיעה הראשונה, ואיך בדיוק מקשה האחרונה? - תשקרי כמוני
ק קסנדרה* New member 9/1/07 #4 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי זה מאד התאים לי אחרי 10 שעות לימוד מבלי להרים את הראש, אוף אני מתה כבר היות אחרי ה-12 לפברואר . יאללה ביי, רצתי חזרה "לטחון"
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי זה מאד התאים לי אחרי 10 שעות לימוד מבלי להרים את הראש, אוף אני מתה כבר היות אחרי ה-12 לפברואר . יאללה ביי, רצתי חזרה "לטחון"