חברים- אני פורשת לכמה ימים

חברים- אני פורשת לכמה ימים../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לכ להחבירם הטובים שלי כאן: רותם , מאיה, נכנע ,אלון וכל היתר- אני חייבת לספר לכם משהו- ולא יודעת איך להתחיל . לא משנה,הלב כואב אני לא מרגישה טוב- אני בנפילה רצינית, אני הולכת לכמה ימים- מקווה שאני יחזור יהיה לי שינוי. אי לא יודעת כל כך מה יש לי כרגע אבל יודעת שאני צריכה מנוחה- מהכל הכל הכל!!!!! ואתה אלךון תשמור על דורית שלך היא שלנו אוהבים אותה ,רותם- תודה על האוזן קשבת שלך, חיים תודה שידעת החמיא לי תמיד נכנע אני תמיד יאהב אותך,ולך מאיה שלי- שלא תחשיבי שזה בגללך נשמה אני הולכת כי כמוני כמוך עכשיו אנחנו אותו הדבר, ששמרי על עצמך ילד המקסימה שלנ ו ותתחילי לאכול כי לי כבר נימאס להקיא מהצהריים. אל תפלי לבור שאי ןלו תחתית את עם רגל אחת בפנים סליחה שאני פותחת את מאיה תסלחי לי נשמה, אני יושבת חושבת עלייך- בוכה א תנופלת רוצה לעזור לך נשמה לתת לך יד את לא יכלה לקבל את העזרה שלי פעם?????? למה למה את רוצה למות??????????????? מאיה - תשמעי למי שעברה את "זה" או קיי? כדאי לך מנסיון. אוהבת את כולם רק לכמה ימים אני לא כאן- שיהיה לכולכם חג שמח וכשר מלא מוסיקה אהבה ופרחים - רק אור בלב - ותמיד לחייך. >>>>>ילדת החופים>>>>>>>>>>> אלין מאיה- תתחילי לאכול נשמה שלי אני אוהבת אותך אחות יקרה שלי שלא תפלי לי!!!! אלין

אלין......./images/Emo23.gif

נשמה...תשמעי את יודעת שאני מבין אותך. את יודעת שאני יודע שאת לא מרגישה טוב. אלין קחי לך הפסקה. תנוחי לך קצת .גם אני לא יהיה פה כמה ימים. את יודעת שאני לא עושה את החג בבית. אז אני גם לא יהיה פה. אני מקווה שיהיה לך. את החג הכי שמח שמגיע לנשמה כמוך. כי אני בטוח שמגיע לך. הרבה מאוד.אלין רק תעשי לי טובה אחת. ותאכלי ותשתי כמו שצריך !!! ושלא יהיו לך בעיות עוד. אני מאחל לך חג של אושר ושמחה. ואני מקווה לדבר איתך כבר בטלפון. אני מבטיח לך אני פה תמיד איתך .לאורך כל הדרך .אז אלין נשמתי. תשמרי על עצמך. כי אני מקווה. שאני לא יצטרך לבוא לחיפה להאכיל אותך. אני מקווה שיהיו רק זמנים טובים ומתוקים ככה גם הרגעים שלנו בחיים יהיו יותר מלאי שמחה!!! נשמה שלי חולה עלייך יותר ויותר ויותר חג-שמח כפרה !!! *****רותם*****

תהיי בריאה ../images/Emo39.gif

נכון שהיו לנו את הנפילות את העליות את העצב ואת השימחה. והכי חשוב את האהבה זה מכתב המופנה לכל חברי הפורום אז אלין תצאי קצת תקחי חופשה תנוחי תפנקי את עצמך והכי חשוב תשמרי על עצמך ולכולם כאן תשמרו על עצמכם תרימו קצת את המורל למרות שזה מאוד קשה במצב של היום אבל מה לעשות תרגישו טוב כולם ושיהיה לכם חג שמח שקט וכשר. אני לא הייתי כאן יום וכמה דברים הסיפקו לקרות אז אנשים תדעו לכם שאני אוהב את כולכם בלב אף פעם לא כעסתי על אף אחד ואף פעם לא שנאתי אף אחד תשארו עם נפש בריאה שלכם הנכנע לאהבה (עומר)

למעלה