חברים.. אני צריך את עזרכתם

yarivlevi

New member
חברים.. אני צריך את עזרכתם

אני מחפש נגן.. רציתי שתגידו לי מה דעתכם על הנגן הזה? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=5152893 וחוץ מזה, מה ההבדל שהרדיו באוזניות או במכשיר עצמו? תודה רבה!

The Experience

New member
נגן לא מומלץ

נגן זול לא איכותי ולא עמיד. אם אין תקציב לנגן איכותי קצת יותר אני מעדיף שאנשים ימשיכו להשתמש בדיסקמנים
בנוגע לאוזניות ההגיון אומר - הלכו האוזניות הלך הרדיו והאוזניות במכשירים כאלו לא איכותיות.

yarivlevi

New member
שמע אחי, אני לא מחפש

משהו מאוד איכותי. בשביל לשמוע שירים קצת ורדיו זה לא מספיק? או שלקנות משהו יותר יקר?

The Experience

New member
לא דיברתי על משהו מאוד איכותי

משהו מאוד איכותי עולה היום כ2000-3000 ש"ח "בשביל לשמוע קצת" זה בדיוק מה שיקרה...תשמע קצת...במשך תקופה מאוד קצרה ובסוף תבין שביזבזת את הכסף סתם לפעמים עדיף משהו קצת יותר יקר עם פחות זכרון ןלדעת שיש לך נגן שיחזיק כמה שנים..מאשר לבזבז סכום כל שהוא ולראות אותו מתפרק לך בידיים. כמה זכרון אתה מחפש? יש לך אחלה נגנים עם זכרון 256 מגה אחל מ300 שקל.

weird dust

New member
צודק מאוד

נגנים ג'נרים לא סתם לא מומלצים על-ידינו. הם נגי מזל כמעט. המון מהנגנים האלו מתקלקלים מהר, אומרים שהרדיו דפוק, שההקלטה דפוקה, שהאיכות לא רצינית בכלל. ואז אחרי פחות מחצי שנה מחליטים לקנות חדש. אני ניסיתי להיתפשר בעבר על מיני-דיסק ומאוד התאכזבתי. אני ביזבזתי הרבה כסף לחינם בשביל מכשיר שכרגע סתם יושב בבית.

chty

New member
זה ממש נכון בכללי שזה נגן מעפן....

אפילו אתמול ראיתי אצל חבר שלי את הנגן עצמו שהוא מוחזק במלא בנייר דבק ושטויות אחרות.. חחחחחחחח..... וזה היה אצלו 5 ימים.. :p אני לא רוצה להגיד את זה, אבל אמרתי לו! חחח

The Experience

New member
אחת המטרות החשובות של הפורום...

אחרי המטרה העיקרית שהיא לעזור לאנשים להבין,להסביר ובסופו של דבר לרכוש ולהנות מהנגן המתאים לצרכים האישיים שלהם.. המטרה המשנית לפי דעתי ועליה אנחנו צריכים לתת דגש, היא לגרום לאנשים לא להתקרב לנגנים ג'נרים זולים ומתפרקים. הפתרון שלי לאנשים שלא יכולים להרשות לעצמם נגן איכותי ב500 שקל... פשוט להמשיך עם הדיסקמן או לחסוך עוד קצת. כך המכירות של הג'נריים ירדו ואנשים יפסיק לייבא את הזבל הזה.

למעלה