חברים אני צריך עזרה

חברים אני צריך עזרה ../images/Emo13.gif

עמ"י עש"ו מה אני עושהההההההה? אני לא יודע מה הדרך הכי בטוה שחברה שלי לא תנכנס להריון
ובלי קונדומים

ebony

New member
לי יש דרך בטוחה במאה אחוז....

להסתכל ולא לגעת.... תתנזרו..... הריי גם גלולות נכשלות לפעמים הדרך הבטוחה ביותר זה להתנזר

Sunset Night

New member
וואו אחלה אתר

אבל בכל זאת אני אעדיף אם תמליץ לי על ספר. יש לי מודעות עצמית ומינית מאוד גבוהה, ואני סבור שבהדרכתו של ספר טוב, אני אהיה מסוגל להתקדם בעצמי. (גם אין לי כסף לסנדנאות לצערי המאוד מאוד רב)

עד כמה שידוע לי

עוד לפני הפליטה, איבר המין הגברי מפריש חומר [שתסלחו לי אם איני מציינת את שמו] שגם כן יכול לגרום להריון.

Sunset Night

New member
בהחלט

זהו נוזל סיכה שתפקידו להקל על מעבר הזרע ברגע הפליטה. נוזל הסיכה הזה גדוש בזרע, ומסוגל לעבר בדיוק כמו הפליטה עצמה. זו טעות חמורה ומסוכנת לחשוב שאם עושים סקס וגומרים בחוץ, אז אין סיכוי להיכנס להיריון.

חמוד שלי, אין הוקוס פוקוס ואת לא

בהריון. הדרך הכי בטוחה לא להיכנס להריון היא פשוט לא לעשות סקס. מבטיחה לך. 100% בטיחות. אחר כך יש לך את הגלולות שאומנם מונעות הריון אבל לא מונעות העברת מחלות, כך שלפני שבכלל מתחילים לדבר על סקס, כדאי לשניכם לעבור מספר בדיקות לשלילת מחלות מין, וכמובן להישאר נאמנים כי הבדיקה לא שווה אם יום אחרי שיוצא שאתה או היא שליליים בנוגע למחלה זו או אחרת [מקווה שלכולן], תלכו לרעות בשדות זרים ללקט שם מחלות למיניהן. כמו כן, יש לך את הקונדום. שמונע, לרוב, הריונות ומחלות. שניים במחיר אחד! ויש גם כל מיני דברים קצת יותר מורכבים שמובנים אצל נשים אחרי לידה, מה שלא נראה שהמקרה שלכם.

למעלה