חברים, אני צריך עזרה...

eligrt

New member
חברים, אני צריך עזרה...

שימו לב, שתי שאלות: 1. לאחד הבוסים שלי יש פאלם V עם מע` הפעלה 3.1 הוא בקש שאני אטפל לו בפאלם (אתם מכירים את זה... הוא רואה את הפאלם שלכם ואז מתחיל: אני רוצה את זה... ואת זה... וגם את זה... ותשים לי גם את זה... אה כן, וגם את זה.... (-: ) בקיצור אני בוב תמימותי אמרתי לו שאפשר לעדכן את מע` ההפעלה (יש לי את קובץ ה SETUP מ 3.1 ל 3.3) - הוא הביא לי את הפאלם ובקיצור קיבלתי הודעה שאין אפשרות לשדרג גרסה זו שאלתי: האם שדרוג 3.3 מתאים לכל הפאמים שגרסתם מתחת ל 3.3 וכן מדוע אני כבר לא מוצא את הקובץ באתר של פאלם (אלא רק ב HARDDISK שלי ?) שאלתי השניה: כאשר לקחתי את הפאלם שלו וניסיתי לסנכרן לראשונה את הפאלם מול המחשב שלי (גרסת ה HOTSYNC היא 4.0) קבלתי הודעה ERROR והוא לא התחיל אפילו לסנכרן, גם לאחר שעשיתי לו פורמט (כן כן, אני יודע, לא הייתי צריך לעשות פורמט לפאלם של אחד הבוסים.... אבל אתם יודעים...) וניסיתי לסנכרן התוכנה שאלה אותי לאיזה USER לשייך פאלם זה וכשבחרתי אחד הסנכרון חדל כמעט מידית תוך כדי הוספת הערה שלא ניתן לסנכרן שאלתי היא האם יש מניעה לבצע לפאלם סנכרון בשני מחשבים שונים שמותקנים עליהם תוכנות HOTSYNC מגרסות שונות ? לתגובתכם אודה...

הנה באה העזרה :)

אז ככה. את עדכון התוכנה האחרון ראיתי ב-PalmGear, אבל אם אתה לא מוצא, יש לי בדיוק את הקובץ הזה על CD איפשהוא ואני אשמח לשלוח לך אותו (הורדיתי בזמנו עבור הפאלם V הישן שלי) לגבי סנכרון - אין בעיה לסנכרן שני פאלמים של אנשים שונים עם מערכות הפעלה שונות. חשוב רק שהגרסא של ה-HotSync תהיה מעודכנת, ושהגדרות התקשורת תהיינה נכונות (אין הרבה איפה לטעות ו/או להסתבך). כהוכחה אספר שהמחשב שלי מסנכרן גם את ה505 שלי וגם את ה-V של זוגתי שמרית מערכת הפעלה 3.3 אם יש עוד שאלות - תשאל. איל וובר

למעלה