חברים, אני רק רוצה להזהיר אתכם...

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
חברים, אני רק רוצה להזהיר אתכם...

מסתובבים לא מעט ספוילרים סמויים ברשת, כאלה שלא מוגדרים כספוילרים אבל בתכלס הם כן.

למשל כאן:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%94_%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8_%D7%94%D7%91%D7%90

תיזהרו מהקטע על ימית סול, יש בו ספוילר די מעצבן, וחבל שאין בכותרת הדף אזהרה מספוילרים.

B R A Y E R

New member
מנהל
אני לוקח את מה שכתוב בויקיפדיה בערבון מוגבל

ממה שראיתי, היה רשום שם הרבה דברים שנראים לי לא נכונים ומומצעים.
למשל, לפני חודש הם רשמו שאושרי כהן ואיתי תורג'מן משתתפים בעונה החדשה בתור חברי השמינייה החדשה.
ויקיפדיה זו אנציקלופדיה חופשית שכל אחד יכול לערוך ולהוסיף מה שהוא רוצה, ויוצא מצב שהרבה משחיתים ערכים.
כמו שאנחנו מכירים את הסדרות של גיורא - מידעים על עתיד העלילה והטוויסטים זה סוד כמוס שמעט מאוד יודעים

אבל בכל אופן - אם איכשהו מידע על עתיד הסדרה(ספוילרים) יידלפו, שזה אומר בעזרת דרכים לא חוקיות - המידע הזה ימחק ישר מהפורום כי הוא לא חוקי.

ny22

New member
מנהל
כן, אבל ישנם דברים שברור שהם ספיולר. למשל...

ny22

New member
מנהל
(בחסות ויקיפדיה) בהודעה הבאה

זה שאבשלום (יובל ינאי) רצח את אדם.

כבר בפרק הראשון רואים אותו עובד עם ניצן ולכן ברור שמה שכתוב בויקיפדיה הוא נכון (נכנסתי כי רציתי לבדוק משהו על ימית סול, ובטימטום מוחלט נכנסתי אליה דרך הערך של השמינייה (שהיה אצלי פתוח) ולא דרך החיפוש בגוגל).

אתה מבין בן, על דבר כזה לא הייתה אורמשזאת השערה. מי שכתב את זה כנראה היה מקורב להפקה.
כי כל מה שכתוב עליו נכון (הוא עובד עם ניצן, את זה תראה בפרק הראשון), לכם זה שכתוב שהוא רצח את אדם נשמע מאוד הגיוני...

הלוואי בן שאתה צודק!

ny22

New member
מנהל
אוף
למה קראתי את זה
חברים אל תכנסו

לערך בויקיפדיה.
לי זה כבר נתן שני ספוילרים שהייתי מעדיף לא לדעת אותם

ny22

New member
מנהל
אבל מצד שני הם קצת הורסים את המתח...

זה כבר לא אוטו הדבר שיודעים את זה.

ny22

New member
מנהל
אגב, בן, בערך של ימית סול בויקיפדיה יש משהו

מאוד דומה למה שנכתב עליה בערך של השמינייה....
לכן, כמעט בוודאות זה
.

למעלה