חברים, אסיפת התייעצות

E l i a n

New member
חברים, אסיפת התייעצות ../images/Emo4.gif

ולמה פרצוף עקום בכותרת? משום שהנושא של האסיפה הוא נושא עגמומי. קיבלתי היום מסר מאפרת, האחראית והמנהלת הראשית של כל הפורומים,שבה כתבה כי הפורום שלנו אינו זז,אלא בעצלתיים,ולדעתה יש לסגור אותו. לפני שהיא תעשה זאת,היא ביקשה את דעתי. ברגע שראיתי את המסר שלה,חשבתי: אני קודם ולפני הכל,לפני התשובה שאני חושבת,אני אתייעץ איתכם ואשמע את דעתכם. אז מי שבעד לסגור, ברגע שאתם קוראים את ההודעה,עשו
-לא לפורום. ומי שנגד לסגור -
. חשוב שתשובותיכם יגיעו הכי מהר שאפשר, כי אפרת כבר רוצה (ובצדק) את תשובתי. תודה לכולכם,ואני לא אעלב ו/או אפגע אם תחליטו ברוב קולות לסגור את הפורום.
אליאן.

קובנר

New member
מה כואב

לאותה אפרת שיש מקום שהוא מפלט בשביל כמה אנשים, גם אם לא מגיעים אליו כל יום ולא הרבה. זה תופס מקום? פרסומת? נפח? זמן? מוריד את ה"פורומים" המוצלחים של תפוז? לא כמו כל הפורומים כאן? לא מתלהמים כאן? בוא וננגן משהו אחר, בוא וננגן את זה א. קובנר

E l i a n

New member
הציטוט כל כך במקום,קובנר יקירי,

אבל כנראה שהפורום שלנו תופס מקום שיכול לשמש פורומים פעילים. אני מסכימה עם דעתך שפורום זה הוא כמו מקום של מפלט מהעולם (המופרע) שבחוץ,אבל כנראה שלא מיצינו את הפורום כפורום כמו שהוגדר במערכת. דוגמא נוספת לפורום שדי מזכיר לי את שלנו הוא פורום "דריה", המוקדש לתוכנית המצויירת. אמנם אני לא יכולה לשפוט,במיוחד לא כשהמנהלת של הפורום ההוא ידידה טובה שלי, אבל גם הפורום ההוא בקושי מחזיק מעמד. והם ברשימת הפורומים. אם כל כך יהיה קשה לנו,ואפרת תתעקש למחוק את הפורום כליל,נוכל לפתוח פורום ב"וואלה!" או ב"הייד פארק",ששם פחות קשוחים עם החוקים... נראה,אולי בעקבות ההודעה שלי (הראשונה בשרשור) יצטרפו למחאה עוד,ואז נוכל להשאיר את הפורום... בכל אופן,תודה על התמיכה!
אליאן.

למעלה